Slik installerer og aktiverer du SIM-kortet på Galaxy S22-serien

Lær hvordan du installerer SIM-kortet på Galaxy S22-serien. Hvis SIM-kortet ditt ikke ble aktivert under det innledende oppsettet, så kan du dessuten lære hvordan du aktiverer det via SIM-kortadministrator.

Slik installerer og aktiverer du SIM-kortet på Galaxy S22-serien Slik installerer og aktiverer du SIM-kortet på Galaxy S22-serien

La oss først se nærmere på bunnen av S22-enhetene

S22 Ultra

1.       S Pen / 2. Høyttaler / 3. USB-C / 4. Mikrofon / 5. SIM-kort

S22 / S22+

1.       SIM-kort / 2. Mikrofon / 3. USB-C / 4. Høyttaler

SIM-kortet er nær mikrofonen, så ikke forveksle dem

Sett inn uttrykkingsverktøyet loddrett på skuffehullet

Trekk ut skuffen

Plasser SIM-kortet med de gullfargede kontaktene pekende oppover

Hvis S22-enheten din har dobbelt SIM-kort, så snu skuffen og plasser det andre SIM-kortet under

Sett skuffen tilbake i sporet igjen

Hvis SIM-kortet ikke er festet godt i skuffen, kan det bevege seg eller falle ut

Sørg for at skuffen er tørr før du setter den tilbake i enheten

Sett skuffen helt inn for å forhindre at væske trenger inn i enheten din

Hvis SIM-kortet ditt ikke ble aktivert under det innledende oppsettet, så bruk SIM-kortadministrator.

Innstillinger

Tilkoblinger

SIM-kort-administrator

Aktiver SIM-kortet

SAMSUNG