Slik feilsøker du dårlig lydkvalitet under en telefonsamtale

Hvis du opplever dårlig lydkvalitet under samtalen, som for eksempel støy eller at den andre partens stemme brått kuttes av, kan det være et problem knyttet til mobildekningen eller enhetens innstillinger. Følg veiledningen nedenfor for å løse problemet.

Før du prøver anbefalingene nedenfor, må du kontrollere at enhetens programvare og relaterte apper er oppdatert til nyeste versjon. Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere programvaren på mobilenheten:

Trinn 1. Gå til Innstillinger Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Sjekk om operatøren din har god dekning der du er

Hvis du opplever dårlig lydkvalitet i visse områder eller steder, kan det skyldes at enheten din har dårlig signal. Sjekk om operatøren din har god mobildekning i område ditt.

Et ødelagt SIM-kort kan påvirke samtalekvaliteten. Kontroller SIM-kortet for skade, og sørg for at det er satt riktig inn.

Skyv utstøterverktøyet inn i hullet på siden av SIM-kortskuffen Skyv utstøterverktøyet inn i hullet på siden av SIM-kortskuffen

Trinn 1. Slå av enheten, og skyv utstøterverktøyet inn i det lille hullet ved siden av SIM-kortskuffen. Utstøterverktøyet er inkludert i enhetsesken.

Løs ut SIM-kortskuffen Løs ut SIM-kortskuffen

Trinn 2. Løs ut SIM-kortskuffen.

Inspiser SIM-kortet, og sett det inn på nytt  Inspiser SIM-kortet, og sett det inn på nytt

Trinn 3. Inspiser SIM-kortet for skade, og sett det inn på nytt.

Merk:

• SIM-kortskuffens plassering kan variere avhengig av enhetsmodell.
  • Kontakt mobiloperatøren for å teste SIM-kortet. Hvis det er en annen enhet i nærheten som bruker samme operatør, kan du teste SIM-kortet ditt på den enheten.
  • Hvis problemet vedvarer etter at du har kontrollert og satt inn SIM-kortet på nytt, må du forsøke å starte enheten på nytt. Du må kanskje starte på nytt mer enn én gang.

Du kan kanskje feilsøke lydproblemet under anrop ved å kjøre en tvungen omstart av enheten.

Trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten for å slå av enheten Trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten for å slå av enheten

Trinn 1. Slå av enheten ved å holde nede Volum ned-tasten og sidetasten, og deretter velge Slå av.

Trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten Trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten

Trinn 2. Når skjermen blir svart, trykk og hold nede Volum ned-tasten og sidetasten.

Slipp tastene når Samsung-logoen vises Slipp tastene når Samsung-logoen vises

Trinn 3. Når Samsung-logoen vises på skjermen, slipper du begge tastene.

Merk:

• Plasseringen til volum-tasten og sidetasten kan variere avhengig av enhetsmodell.

Merk:

• Kontroller lydkvaliteten i samtalen etter hvert trinn.
  • Hvis trinnene ovenfor ikke løste problemet, kan det hende at enheten din er fysisk skadet. Sjekk støttesenter for relevant informasjon.
  • Skjermbilder og menyer på enheten kan variere, avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvordan du bruker Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med mobiltelefon, nettbrett eller bærbart utstyr fra Samsung, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om hvordan du sender en feilrapport.