Slik feilsøker du når Bluetooth-headset-lyden er ustabil

Ved å koble et Bluetooth-headset til enheten din kan du lytte til musikk eller ringe. Hvis lyden er ustabil mens du bruker et Bluetooth-headset, kan det skyldes feil tilkobling mellom enheten og headsettet, miljøet rundt eller Bluetooth-cachen. Følg veiledningen nedenfor for å feilsøke lydproblemet med Bluetooth-headset.

Før du prøver anbefalingene nedenfor, må du kontrollere at enhetens programvare og relaterte apper er oppdatert til nyeste versjon. Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere programvaren på mobilenheten:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Prøv først å starte både enheten og Bluetooth-headsettet på nytt. Hvis problemet vedvarer, følg veiledningen nedenfor for å feilsøke lydproblemet med Bluetooth-headsettet.

Prøv å koble enheten til Bluetooth-headsettet på nytt

En ustabil forbindelse mellom enheten og headsettet kan forårsake lydproblemet. Følg veiledningen nedenfor for å koble fra og koble til headsettet på nytt.

reparere enhet-Bluetooth trinn 1 reparere enhet-Bluetooth trinn 1

Trinn 1. Åpne Innstillinger, og trykk på Tilkoblinger.

reparere enhet-Bluetooth trinn 2 reparere enhet-Bluetooth trinn 2

Trinn 2. Trykk på Bluetooth.

reparere enhet-Bluetooth trinn 3 reparere enhet-Bluetooth trinn 3

Trinn 3. Slå på Bluetooth og trykk på Innstillinger, plassert ved siden av det tilkoblede Bluetooth-headsettet.

reparere enhet-Bluetooth trinn 4 reparere enhet-Bluetooth trinn 4

Trinn 4. Trykk på Avslutt sammenkoblingen.

reparere enhet-Bluetooth trinn 5 reparere enhet-Bluetooth trinn 5

Trinn 5. Trykk på Tilbake.

reparere enhet-Bluetooth trinn 6 reparere enhet-Bluetooth trinn 6

Trinn 6. Slå på Bluetooth, og aktiver sammenkoblingsmodus på headsettet. Når headsettet vises under Tilgjengelige enheter, trykker du på og kobler headsettet til enheten.

Miljøet rundt kan påvirke Bluetooth-tilkoblingen. Brå bevegelser eller avstand mellom enhetene kan også forstyrre tilkoblingen. Tilkoblingen kan også bli forstyrret hvis du er i et område med mange mennesker, eller hvis du bruker metalliske klistremerker eller et beskyttelsesdeksel i nærheten av antennen på enheten.

• Hold både Galaxy-enheten og Bluetooth-headsettet nær deg, og sørg for at det ikke er noe mellom dem.
  • Tilkoblingen kan være ustabil hvis enheten er i lommen eller vesken, så hold enheten nær headsettet.
  • Flytt deg bort fra områder med mange mennesker eller et sted med hyppig bruk av Wi-Fi.
  • Hold det unna bare kabler, mikrobølgeovner og trådløse høyttalere, eller slå av slike dingser hvis du må være i nærheten av dem.
  • Når du strømmer musikk på nettet, kan tilkoblingsstatusen påvirke lydkvaliteten. I dette tilfellet, prøv å laste ned musikk for å spille.

Merk:

• Hvis Bluetooth-headsettet fortsetter å koble fra, besøk nærmeste servicesenter for å få enheten din undersøkt ordentlig.
  • Skjermbilder og menyer på enheten kan variere, avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Hvordan du bruker Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med mobiltelefon, nettbrett eller bærbart utstyr fra Samsung, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om hvordan du sender en feilrapport.