Hva er varslingspopupvinduet og hvordan kan jeg bruke det?

Fra varslingspopupvinduene kan du raskt vise varsler og utføre tilgjengelige handlinger.
Hvis du for eksempel mottar en melding mens du ser en video eller spiller et spill, kan du vise meldingen og svare på den uten å måtte skifte skjerm.

Slik viser du et varsel.

Når et varslingspopupvindu vises, drar du det nedover for å vise innholdet i det.

Slik viser du et varsel

Denne funksjonen er bare tilgjengelig for apper som støtter flervindu- og kantlysfunksjonene.
Redigere appene som vises i popupvinduet.

1 Åpne Innstillinger og trykk på Display.
Åpne Innstillinger og trykk på Display
2 Trykk på Kantskjerm.
Trykk på Kantskjerm
3 Skift til «Kantlys» for å aktivere.
Skift til Kantlys for å aktivere
4 Velg «Håndtere varsler».
Velg Håndtere varsler
5 Skyv for å aktivere eller deaktivere appene du vil ha i popupvinduet.
Skyv for å aktivere eller deaktivere appene du vil ha i popupvinduet