Hvordan justerer jeg farge og lysstyrke på skjermen til Galaxy S9/S9+?

Galaxy S9 og S9+ har en innstilling for Adaptivt display som automatisk sørger for optimalt fargespekter, fargemetning og skarphet. Liker du ikke standardfargen på skjermen, er det enkelt å justere fargebalansen i displayet.

Justere fargebalansen:

1 Åpne Innstillinger.
Åpne Innstillinger
2 Trykk på «Display».
Trykk på Display
3 Trykk på «Skjermmodus».
Trykk på Skjermmodus
4 Velg «Fargebalanse fullskjerm».
Velg Fargebalanse fullskjerm
5 Juster fullskjermfargene til Kjølig eller Varm nyanse avhengig av hva du foretrekker.
Juster fullskjermfargene til Kjølig eller Varm nyanse avhengig av hva du foretrekker

Takk for din tilbakemelding