Hva gjør jeg hvis min Galaxy Buds+ ikke kobler til skikkelig?

Hvis du opplever tilkoblingsproblemer med din Galaxy Buds+, så sjekk alle løsningene som er beskrevet detaljert nedenfor for å løse problemet. Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte Samsung  autorisert verksted med enheten din for å få ytterligere hjelp.

Sjekk om du har ladet ørepluggene dine fullt opp

• Det anbefales å lade batteri fullt opp før du bruker ørepluggene for første gang eller når de ikke har vært brukt på en god stund. Når du lader opp batteriet for første gang eller når batteriet er helt utladet, kreves det minst 30 minutter lading for å komme i gang.

• For å lade ørepluggene , sett dem inn i de respektive sporene, koble til laderen.

• Ladeetuiet, som har et innbygd batteri, lades sammen med ørepluggene som er i ladeetuiet. Ladeetuiet kan ikke lukkes skikkelig hvis du setter vingespissene eller øretuppene i feil retning.

øreplugger og ladeetui

Merknad: Ikke lad opp ørepluggene ved bruk av en strømkilde som en datamaskin eller en bærbar PC. Det kan føre til at ørepluggene lades opp saktere.

Ørepluggene kan ikke søkes opp på mobilenheten din:

• Lukk ladeetuiet igjen, og åpne det for å gå til Bluetooth tilkoblingsmodus.

• Sørg for at ørepluggene dine og den andre Bluetooth-enheten er innenfor Bluetooth-rekkevidde (10 m). Avstanden kan variere avhengig av omgivelsene som enhetene brukes i.

Ørepluggene kan ikke kobles til Bluetooth:

• Dine Galaxy Buds+ stopper Bluetooth tilkoblingsmodus etter 3 minutter. Sett Galaxy Buds+ tilbake i etuiet, og åpne etuiet igjen for å gå til tilkoblingsmodus.

tilkobling av buds til telefon

• Du kan også gå til Bluetooth-tilkoblingsmodus manuelt ved bruk av berøringsflate, og deretter trykke på og holde inne Galaxy Buds+.

• Sørg for at mobilenheten er innenfor 10 m fra Galaxy Buds+ når du prøver å koble enhetene sammen. Avstanden kan variere avhengig av omgivelsene som enhetene brukes i.

• Se etter forhindringer som vegger eller elektrisk utstyr mellom de tilkoblede enhetene.

• Start mobilenheten på nytt, og start appen Galaxy Wearable på nytt.

• Hvis bare én øreplugg kobles til mobilenheten din, så start ørepluggene på nytt for å koble til begge.

Det anbefales å holde programvaren som er installert på telefonen, nettbrettet, tv-en eller datamaskinen, oppdatert. Før du foretar en oppdatering av ørepluggene dine, så oppdater først programvaren på mobilenhetene dine.

Oppdatere Galaxy telefon eller nettbrett:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Når du har oppdatert mobilenheten din til den nyeste versjonen, så sjekk om appen eller programvaren du bruker til Galaxy Buds+ også fungerer på din nåværende versjon. For å oppdatere programvaren til ørepluggene dine, må du ha mobilenheten koblet til et Wi-Fi- eller mobilnettverk.

Oppdatere Galaxy Wearable-appen:

Trinn 1. Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheten din.

Trinn 2. Naviger til og trykk på Om Galaxy Wearable > trykk på Oppdater.

Oppdatering av programvare til øreplugger

Oppdater programvaren til ørepluggene dine via FOTA-tjenesten (firmware over-the air).

Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheten, og trykk på Oppdatering av programvare til øreplugger (Earbuds Software update.)

Last ned og installer: Se etter og installer oppdateringer manuelt.

Automatisk nedlasting over Wi-FI: Innstill ørepluggene til å laste ned oppdateringer automatisk når de er koblet til et Wi-Fi-nettverk.

Siste oppdatering: Se informasjonen om den nyeste programvareoppdateringen.

Hvis du stadig opplever problemer med tilkoblingen, selv etter å ha prøvd ovennevnte metoder, så nullstill Galaxy Buds+

Trinn 1. For å nullstille og gjenstarte ørepluggene, sett hver øreplugg i sitt respektive spor i ladeetuiet.

Trinn 2. Ta dem ut av etuiet etter minst 7 sekunder.

Merknad: Hvis ladeetuiet har lavt batteri, så koble ladeetuiet til laderen først.

Merknad: Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.