Slik kobler du din Galaxy Buds+ til en Windows- eller Mac-enhet

Se videoene våre for å finne ut hvordan du kobler din Galaxy Buds+ til en Windows- eller Mac-enhet.

Slik kobler du din Galaxy Buds+ til Windows Slik kobler du din Galaxy Buds+ til Windows

Start med å frakoble din Galaxy Buds+ fra alle andre enheter.

Åpne Windows-menyen.

Velg Innstillinger.

Klikk på Enheter.

Aktiver Bluetooth.

Klikk på Legg til Bluetooth eller annen enhet.

Velg Bluetooth.

Åpne Galaxy Buds+ boksen for å aktivere paring.

Velg Galaxy Buds+.

Vent til oppsettet er fullført.

SAMSUNG

Slik kobler du din Galaxy Buds+ til iMac eller MacBook Slik kobler du din Galaxy Buds+ til iMac eller MacBook

Start med å frakoble din Galaxy Buds+ fra alle andre enheter.

Åpne Apple-menyen.

Gå til Systempreferanser.

Velg Bluetooth.

Åpne Galaxy Buds+ boksen for å aktivere paring.

Koble til Galaxy Buds+.

SAMSUNG

Takk for din tilbakemelding