Hva skal jeg gjøre når Bluetooth- eller Wi-Fi-tilkoblingen er ustabil på min Galaxy Z Flip?

I motsetning til vanlige smarttelefoner, er din Galaxy Z Flip spesifikt utformet til å kunne brettes nedover. Basert på denne nye formfaktoren på Samsungs sammenleggbare enhet, kan du holde hele den brettede enheten med hendene, og dette kan påvirke radiobølger som Bluetooth, Wi-Fi og andre nettverk.

Sjekk følgende situasjoner først

Ikke fest metalliske klistremerker på antenneområdet (siden med dekkskjermen) på enheten.

Ikke fest en skjermbeskytter som er laget av metallisk materiale på enheten.

Det anbefales at brukeren bruker enheten med produktdekselet som medfølger for å unngå direkte kontakt med antennen via hendene.

Sjekk tilkoblings- og nettverksinnstillinger

Trinn 1. Start innstillinger-appen.

Trinn 2. Trykk på Tilkoblinger

Trinn 3. Skru på Bluetooth-bryteren for å reaktivere funksjonen.

Skjermbilde som viser hvordan du kan reaktivere Bluetooth

Hvis du fremdeles har tilkoblingsproblemer kan du prøve følgende for å tilbakestille nettverksinnstillingene på enheten din.

Trinn 1. Start innstillinger-appen.

Trinn 2. Trykk på menyen for generell administrasjon.

Trinn 3. Trykk på tilbakestillings-menyen.

Trinn 4. Trykk på menyen for Nullstill nettverksinnstillnger.

Trinn 5. Trykk på knappen for Nullstill innstillnger

Skjermbilde som viser hvordan du tilbakestiller nettverksinnstillinger på enheten.

Merk: Når du tilbakestiller nettverksinnstillingene på enheten din, kan du miste registrert informasjon når du utfører tilbakestillingen.