Hvilke funksjoner har S Pen når jeg kobler min Note9 til en skjerm?

Note9 S Pen kan brukes som fjernkontroll takket være Bluetooth-tilkoblingen sin.

Koble mobilenheten din til en ekstern skjerm, for eksempel en monitor eller en TV, for å bruke disse funksjonene. Finn ut hvordan du kobler din Note9 til en skjerm ved bruk av DeX.

Fjerntilgang via Bluetooth

Forbedre kvaliteten på presentasjonene dine ved å styre skjermen med S Pen-knappen. Takket være S Pen sin Bluetooth-funksjon kan du bruke den til å skifte mellom lysbilder eller spille av videoer og musikk og sette det på pause med et enkelt klikk.

Trykk på S Pen-knappen for å spille av og sette på pause

Dessuten har du muligheten til å gjøre funksjonene til S Pen-knappen personlige via innstillingene. Velg hvilke handlinger du vil utføre, f.eks. å åpne apper og mapper ved å holde S Pen-knappen nede.

Finn ut hvordan du tilpasser fjernkontroll-innstillingene på S Pen-knappen.

Vennligst bemerk: Rekkevidden på fjernkontroll-funksjonen til S Pen er opptil 10 meter. Rekkevidden kan variere avhengig av forholdene og appene.

Bruk som tegnebrett/notisblokk

1 Koble Galaxy Note9 til en skjerm ved bruk av DeX-kabelen, adapteren eller DeX Pad.
2

Velg Skift til Screen Mirror.

3 Åpne en tegneapp , f.eks. PENUP, og begynn å tegne eller skrive på skjermen på din Galaxy Note9. Notatene og illustrasjonene dine avspeiles på den tilkoblede skjermen.
Speiler maleri pa skjermen