Hvordan du legger til eller fjerner knapper fra panelet for hurtiginnstillinger

Slik kan du raskt og enkelt legge til eller fjerne knapper fra panelet for hurtiginnstillinger, slik at du får lettere tilgang til de Galaxy-verktøyene og -innstillingene du trenger.

Visning av Galaxy-startskjerm med hurtigmenypanelet

Slik legger du til en knapp i hurtigmenypanelet

Visning av startskjerm med ikon for sveiping nedover og hurtigmenypanel. Visning av startskjerm med ikon for sveiping nedover og hurtigmenypanel.

Trinn 1. Sveip ned to ganger på hovedskjermen først for å åpne hurtigmenypanelet og igjen for å åpne den utvidede menyen.

Visning av utvidet hurtigmenypanel med ikon for sveiping mot venstre. Visning av utvidet hurtigmenypanel med ikon for sveiping mot venstre.

Trinn 2. Sveip mot venstre for å vise flere ikoner og «+»-ikonet.

Visning av hurtigmenypanelets knapper med +-ikonet uthevet. Visning av hurtigmenypanelets knapper med +-ikonet uthevet.

Trinn 3. Trykk på «+»-ikonet.

Visning av hurtigmenypanelet med en tilgjengelig knapp uthevet. Visning av hurtigmenypanelet med en tilgjengelig knapp uthevet.

Trinn 4. Trykk og hold på en tilgjengelig knapp fra menyen ovenfor, og trekk den ned til hurtigmenypanelet nedenfor.

Visning av hurtigmenypanelet med «Ferdig» uthevet. Visning av hurtigmenypanelet med «Ferdig» uthevet.

Trinn 5. Trykk på «Ferdig» når du er ferdig med å velge.

Slik fjerner du en knapp fra hurtigmenypanelet

Visning av hurtigmenypanelet og ikonet for flere alternativer uthevet. Visning av hurtigmenypanelet og ikonet for flere alternativer uthevet.

Trinn 1. Sveip nedover på hovedskjermen for å åpnehurtigmenypanelet.

Visning av hurtigmenypanelet med «Rediger knapper» uthevet. Visning av hurtigmenypanelet med «Rediger knapper» uthevet.

Trinn 2. Trykk på ikonet for flere alternativer og «Rediger knapper».

Visning av hurtigmenypanel med knapp som trekkes oppover. Visning av hurtigmenypanel med knapp som trekkes oppover.

Trinn 3. Trykk og hold på en knapp i hurtigmenyen nedenfor, og trekk den opp til menyen ovenfor.

Visning av hurtigmenypanelet med «Ferdig» uthevet. Visning av hurtigmenypanelet med «Ferdig» uthevet.

Trinn 4. Trykk på «Ferdig» når du er ferdig med å velge.