Hvordan du slår av Nød SOS-funksjonen

Galaxy-enheter med OneUI 5.0 eller høyere har funksjonen Nød SOS, som gjør at brukerne kan starte et nødanrop ved å trykke på sideknappen raskt 5 ganger. Brukerne kan slå av denne funksjonen for å forhindre utilsiktede anrop.

Visning av person som starter et nødanrop med en Galaxy-enhet.

Slik slår du av den automatiske Nød SOS-funksjonen

Visning av ikon for innstillinger. Visning av ikon for innstillinger.

Trinn 1. Åpne Innstillinger.

Visning av «Sikkerhet og nødsituasjoner» i Innstillinger. Visning av «Sikkerhet og nødsituasjoner» i Innstillinger.

Trinn 2. Trykk på «Sikkerhet og nødsituasjoner» i Innstillinger.

Visning av innstillinger for Nød SOS. Visning av innstillinger for Nød SOS.

Trinn 3. Trykk på «Nødanrop SOS».

Visning av veksleknapp for Nød SOS. Visning av veksleknapp for Nød SOS.

Trinn 4. Trykk på vekslebryteren for å slå Nød SOS på eller av.