Hvordan feilsøke tilkoblingsproblemer med Galaxy Buds FE

Galaxy Buds FE er laget for bedre lytteopplevelse samtidig som de tilbyr førsteklasses lydkvalitet og avanserte funksjoner. Hvis du imidlertid opplever tilfeller der lyden utilsiktet kobler seg til øretelefonene selv når de ikke er i bruk, eller øretelefonene ikke kobler seg til ladeetuiet, finnes det noen enkle løsninger.

Et par Galaxy Buds FE med ladeetui.

Det finnes situasjoner der lyd kan utilsiktet bli koblet til Galaxy Buds FE når du ikke har dem på deg eller når du bare har på deg én. For eksempel:

• Musikk spilles fortsatt gjennom ørepluggene selv om du har tatt de ut av ørene.
  • Samtaler blir omdirigert til ørepluggene når du ikke har dem på.
  • Du svarer på en samtale mens du har på deg én øreplugg, men den som ringer kan ikke høre deg.
  • Støykontroll (aktiv støydemping, omgivelseslyd) aktiveres når bare én øreplugg er i bruk.
Galaxy Buds FE ligger på en flate i stedet for å bli oppbevart i etuiet.

Løsningen for hvert av disse tilfellene er den samme - sjekk hvor du la Galaxy Buds FE. Hvis du la dem på en flate med fremsiden ned eller de ble tildekket av noe annet, kan sensoren feilaktig lese at én eller begge øreproppene er i bruk, noe som kan forårsake noen av de nevnte situasjonene ovenfor.

Husk derfor å oppbevare øreproppene i ladeetuiet med lokket lukket, når de ikke er i bruk.

Merk: Lad opp etuiet før du bruker det, ellers kan det oppstå feil.

Galaxy Buds FE har et separat berøringsfelt som kan bli berørt uten at du mente det når du tar ut øreproppene fra øret, noe som igjen kan stoppe medieavspilling. Hvis du vil slå av eller på berøringsfunksjonen, følger du disse instruksjonene:

Galaxy Buds Innstillinger-skjerm. Galaxy Buds Innstillinger-skjerm.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen > Trykk på Berøringskontroller.

Galaxy Buds Innstillinger-skjerm. Galaxy Buds Innstillinger-skjerm.

Trinn 2. Trykk på bryteren ved siden av alternativet for Trykk på-funksjonen.

Hodetelefonene vil ikke gjenkjenne etuiet hvis det ikke er oppladet. Derfor må du lade opp etuiet umiddelbart.

Hvis lyden fortsetter å oppstå, sjekker du om venstre og høyre vingetupper er festet til riktig hodetelefon og at hodetelefonene er i riktige lommer. Begge omstendigheter kan føre til at hodetelefonene ikke gjenkjenner ladeetuiet.

Merk: Hvis du brukte etuiet før du ladet det opp, kan det være defekt. Kontakt det nærmeste Samsung Service Center for hjelp.

Hvis du oppdager at LED-lampen på ladeetuiet til Galaxy Buds FE ikke lyser når det skal lades, og øreproppene dine ikke lades opp, sjekker du om vingetuppene er festet riktig på øreproppene. Hvis vingetuppene er festet feil, kan ikke ladeporten på øreproppene berøre ladekontakten på etuiet, noe som vil forhindre at øreproppene lades opp.

For å forsikre deg om at vingetuppene er festet til riktig ørepropp, sjekk at L (Venstre) og R (Høyre) merkene på vingetuppene samsvarer med L og R merkene på øreproppene.

Teknisk tegning av venstre ørepropp som viser de matchende L-merkene.

Merk: Vingespissene er de ekstra delene som sitter på toppen av øreproppene.

Når du har løst tilkoblingsproblemet med Galaxy Buds FE, sjekker du passformen til øreproppene dine og forsikrer deg om at du får den beste lyden og aktiv støydemping.

Galaxy Buds Innstillinger-skjerm. Galaxy Buds Innstillinger-skjerm.

Steg 1. Åpne Galaxy Wearable-appen > Trykk på Øreplugginnstillinger.

Galaxy Buds Innstillinger-skjerm. Galaxy Buds Innstillinger-skjerm.

Trinn 2. Trykk på Test av ørepluggtilpasning.