Hvordan kan jeg unngå lydforsinkelse fra Galaxy Buds+ når videoer eller spill spilles av?

Den neste generasjon Galaxy Buds er her og tar lydkvaliteten og -kontrollen til nye, harmoniske høyder. Fra automatisk utestengning av uønsket støy til et batteri som er bygd til å holde hele dagen - måten du opplever lyd på er nå endret med Galaxy Buds+. Lydforsinkelse kan forekomme iblant på grunn av visse situasjoner eller hindringer som du ikke har tenkt over. Her er noen ekstra tips til hvordan du minimerer lydforsinkelse, især når du spiller spill eller ser videoer.

Før du prøver funksjonaliteten som foreslås nedenfor, så sjekk om enhetens programvare er oppdatert til nyeste versjon. Finn ut mer om'Slik kobler du til og oppdaterer Galaxy Buds+ til Galaxy smarttelefon' hos Samsung Support.

Stans lydforsinkelse for synkronisert lyd fra ørepluggene dine

Lydforsinkelse er når lyden i ørepluggene ikke samsvarer med det som skjer på den tilkoblede enhetens skjerm. Det er flere grunner til at du kan oppleve lydforsinkelse på dine Galaxy Buds og Galaxy Buds+ når du spiller videoer eller spill. Imidlertid er det som regel lett å fikse det, for eksempel ved å styrke Bluetooth-forbindelsen.

• Lydforsinkelse kan oppstå på enhver Bluetooth-lydenhet. Du kan minimere forsinkelsen ved å begrense interferens. Flytt enhetene nærmere hverandre for å forbedre forbindelsen. Sørg for at det ikke er noen gjenstander, metaller, vegger eller personer mellom ørepluggene og den andre Bluetooth-enheten.
  • Unngå dessuten å bruke enheter som kan forårsake interferens, som andre Bluetooth-enheter, mikrobølgeovner og trådløse rutere.
  • Når du bruker Galaxy Buds+, kan du aktivere Spillmodus for å minimere forsinkelser for synkronisert spillelyd.

Trinn 1. Start Galaxy Wearable-appen og trykk på Labs.
Trinn 2. Trykk på knappen ved siden av Spillmodus.

Slå på Spillmodus

Merknad: Skjermdumpene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.