Hvordan lager jeg AR-Humørikon og bruker den i meldinger på min Galaxy S9 / S9 +?

Du kan uttrykke deg på morsomme og kreative måter med AR-humørikon. Lag en emoji som ser ut som deg!
Du kan ta bilder og videoer med AR-humørikon eller dele klistremerker av AR-humørikon med andre.

Hvordan lage din personlige Emoji

1 På listen over fotografimoduser, trykk på AR-humørikon.
På listen over fotografimoduser, trykk på AR-humørikon
2 Trykk på «Opprett mitt humørikon». (Opp. Mitt hum.ik)
Trykk på Opprett mitt humørikon. (Opp. Mitt hum.ik)
3 Posisjoner anisiktet ditt på skjermen og trykk på knappen for å ta et bilde.
4 Velg køn og trykk på Neste.
5 Dekorer avataren din og trykk på «Ok».

Hvordan bruke din personlige Emoji i meldinger

Du kan også bruke My Emoji-klistremerker under en samtale via meldinger eller på en sosial nettverkstjeneste:

1 På Samsung-tastaturet, trykk på Emoji-ikonet.
2 Velg en Emoji fra AR-humørikon-klistremerker.
3 AR-humørikon vil bli satt inn.