Hvordan tar jeg portretter med DirectFokus på Galaxy S9 +?

Med ”DirectFokus”-funksjonen kan kameraet fange motivet og bakgrunnen separat, slik at du kan ta bilder med fokus på motivet, eller til og med endre et bilde fra ”Galleri”.

Hvordan ta et bilde ved hjelp av ”DirectFocus”

Merk: For et bedre resultat skal motivet plasseres på en avstand mellom 1 og 1,5 m fra kameralinsen.

1 Start ”Kamera”-appen og velg ”DirectFokus” på skjermen.
Start Kamera-appen og velg DirectFokus på skjermen
2 Juster uklarheten ved å skyve ”Fokusjusteringslinjen”.
Juster uklarheten ved å skyve fokusjusteringslinjen

Slik redigerer du et bilde ved hjelp av ”DirectFokus”

Du kan også redigere uklar bakgrunnivået på et bilde tatt med ”DirectFokus”-funksjonen.

Du kan også redigere uklar bakgrunnivået på et bilde tatt med DirectFokus-funksjonen
1 Velg et bilde tatt med ”DirectFokus”-funksjonen fra ”Galleri”, og klikk deretter på ”Juster uklar bakgrunn”.
Velg et bilde tatt med DirectFokus-funksjonen fra Galleri, og klikk deretter på "Juster uklar bakgrunn"
2 Dra I fokuslinjen for å justere uklarheten, og trykk deretter på ”Hukeikonet” for å lagre bildet.