Praktfulle opplevelser fra One UI 3 med Android 11 til Galaxy S21-serien

One UI 3 er utformet til å hjelpe deg med å fokusere på det som betyr noe. Vårt visuelle redesign har forbedret stedene du besøker mest for å redusere distraksjoner, framheve viktig informasjon og gjøre opplevelsen din mer ensartet. Forbedret ytelse gjør at apper kjører raskere mens de bruker mindre batterikraft. Og One UI 3 overlater kontrollen til deg med nye personverninnstillinger, engangstillatelser og forbedret digitalt velbefinnende.

Oppfrisket visuelt design

Vi har redesignet utseendet på og følelsen ved One UI 3, spesielt stedene du besøker mest, som startskjermen og hurtigpanelet. Bevegelse er smidigere og mer naturlig med forbedrede animasjoner og haptisk tilbakemelding for vanlige handlinger. Og grensesnittet responderer på forskjellige skjermstørrelser for å gi den beste opplevelsen på alle enheter, uansett om det er en telefon, en foldbar enhet eller et nettbrett.

Nye designfunksjoner på One UI 3 vist på fire forskjellige Galaxy S21-skjermer

Forbedret ytelse

Vi optimerte One UI 3 med forbedret dynamisk minneplassering slik at apper kjører raskere og har en bedre ytelse. Vi har også begrenset bakgrunnsaktiviteter for å gi en bedre ytelse og strømbruk.

Bedre brukertilpasning

Da apper er mer tilpasningsbare og personlige, er en håndfull grunnleggende funksjoner i One UI nødvendige for å skape mer glede i livet ditt. Du kan legge til en widget for å sjekke forbruket ditt på låseskjermen eller innstille en ringebakgrunn når du foretar eller mottar anrop. Bixby-rutiner har enda flere kontroller som hjelper deg med å automatisere livet ditt.

Forbedrede funksjoner

Hverdagshendelser som å foreta anrop, sende tekstmeldinger, ta bilder og navigere gjennom innstillinger har blitt forbedret på mange små og store måter.

Forbedrede funksjoner på One UI 3 vist på fire forskjellige Galaxy S21-skjermer

Startskjerm og låseskjerm

• Legg til widgeter ved å berøre og holde en app på startskjermen.
  • Slå av skjermen ved å dobbeltklikke på et tomt sted på start- eller låseskjermen.

Anrop og chatter

• Se samtaler separat i varslingspanelet. Fungerer med meldinger og de foretrukne chat-appene dine.
  • Gjør ditt mest private rom mer personlig. Nylig tilføyde alternativer for designtilpasning lar deg føle deg nær og knyttet til folkene du har samtaler med.

Bilder og videoer

• Ta bilder raskere med forbedret autofokus og autoeksponering.
  • Finn bilder og videoer raskere med nye søkefunksjoner og kategorier i Galleri.
  • Få redigerte bilder tilbake til sine originalversjoner til enhver tid, selv etter at de er lagret, så du aldri mister et bilde.
  • Ta alltid dine mat- eller portrettbilder i beste kvalitet. Det intelligente kameraet anbefaler deg den beste fotograferingsmodusen ut fra miljøet og motivet.
Galaxy S21 kamera anbefaler den beste fotograferingsmodusen når du fotograferer mat eller portretter

Innstillinger

• Innstillinger har et nytt og enklere utseende og følelse. Samsung-kontoen din vises øverst, og innstillinger for startskjerm er nå lettere å få tilgang til.
  • Finn innstillingene du trenger lettere med nye søkefunksjoner. Du får bedre resultater for synonymer og vanlige feilstavinger, og du kan trykke på etiketter for å se grupper av tilknyttede innstillinger.
Dataoverføring og tilknyttede innstilinger på en Galaxy S21-skjerm

Samsung-tastatur

• Antall inngangsspråk økt til 370.
  • Gjort det lettere å lime inn kopierte bilder og bekreftelseskoder fra tekstmeldinger.
  • Lagt til emoji- og etikettforslag når du skriver inn et tekstbasert emotikon.
  • Din AR-emoji er tilgjengelig for å tilpasse skjerm til innkommende anrop og låseskjerm. En enkel, kreativ og morsom måte å gjøre telefonen din enda mer personlig på.
Din AR-emoji er tilgjengelig for å tilpasse skjerm til innkommende anrop og låseskjerm

Produktivitet

• Oppretthold en sunn balanse mellom arbeid og fritid ved å minimere gjentakende og kompliserte oppgaver og håndtere dem effektivt.
  • Start arbeidet ditt på én enhet, og fortsett sømløst der du slapp på den andre enheten du har i nærheten.
Åpne innhold fra din Galaxy smarttelefon med One UI 3 på nettbrettet ditt eller datamaskinen din
  • Velg innholdet du vil kopiere fra mobilen din, og lim det inn i de andre Galaxy-enhetene dine. Du kan kopiere innhold som tekst og bilder.
  • Administrer enhetene dine bedre til Windows. Du kan lett legge til, aktivere eller deaktivere enhetene med forbedret design.
  • Opprett raskt en kalenderhendelse fra ren tekst. Kalenderen gjenkjenner og analyserer automatisk et hendelsesnavn, en tidsplan og plasseringsinformasjon fra teksten.
En kalenderhendelse opprettes lett fra ren tekst med One UI 3 på Galaxy S21
  • Book Cover-tastaturet ditt blir et multienhets-tastatur. Mens tastaturet er festet til nettbrettet ditt, kan det også kobles til telefonen din så du raskt kan veksle mellom nettbrett og telefon mens du skriver.
  • Du kan nå sveipe bilde-i-bilde-vindu ut til siden av skjermen, der det ligger i bero uten å forsvinne, men etterlater en flik du kan trekke i når du vil ha det ut igjen.

Enkel media- og enhetskontroll

• Media- og enhetskontroll er lettere med det forbedrede mediapanelet i varslinger. Du kan kontrollere dine tilkoblede enheter fra ett sted. Med Android 11-oppdateringen har SmartThings enhetspanel nå enhetene tilkoblet med Google Home med mer.
Enhets- og mediapanel på Galaxy S21-serien med One UI 3

Identifiser og forbedre dine digitale vaner

Forbedrede funksjoner til digitalt velbefinnende gjør det lettere å få gode digitale vaner. Sjekk forbruket ditt, eller se ukentlige endringer i skjermtiden din for hver funksjon via oppgraderte ukerapporter.

Funksjoner for digitalt velbefinnende og sengetidsmodus på Galaxy S21-serien med One UI 3

Tilgjengelighet for alle

Forbedrede tilgjengelighetsinnstillinger gjør One UI åpen for alle. Den forbedrede tilgjengelighetssnarveien gjør tilgjengelighetsfunksjoner lettere å starte og bruke. Du kan bruke funksjonen Si tastaturinntastinger høyt for å få talefeedback på inntastingen din selv når TalkBack er slått av.

Sterkere personvernbeskyttelse

Du kan nå la en app få tilgang til mikrofonen, kameraet eller posisjonen din bare én gang. Alle tillatelser som en app ikke har brukt på en stund, vil automatisk bli opphevet. For å gi apper tilgang til posisjonen din når de ikke er i bruk, må du gå til siden posisjonstillatelser for appen i Innstillinger.

Appen “Permission usage” og “Permission history”’ i menyen Innstillinger på Galaxy S21-serien