Programvareoppdateringer for Samsung-øreplugger

Det er enkelt å følge med på de siste oppdateringene på ørepluggene dine når du bruker Galaxy Wearable-appen på telefonen eller nettbrettet, eller Galaxy Buds-appen på PC-en. Disse appene lar deg sammenkoble og kontrollere ørepluggene dine, samt se etter programvareoppdateringer for dem. På den måten kan du sikre at de holder seg oppdaterte og at du kan nyte all favorittmusikken din.

Galaxy Buds

For å sikre at programvareoppdateringene kjører problemfritt, er det noen få ting du kan gjøre på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

• Hvis du har en Galaxy-telefon, kobler du først Galaxy Buds-serien til Galaxy Wearable-appen på telefonen eller nettbrettet, eller på programvaren for PC-behandling for å se etter oppdateringer.

Merk: Galaxy Buds Pro og Buds Live er ikke kompatible med Galaxy Buds Manager på PC-en.

• For å se hva som er inkludert i oppdateringen før du installerer den, kan du trykke på Hva er nytt på oppdateringsvinduet som kommer opp. På den måten vet du nøyaktig hva som blir endret.
  • Når programvareoppdateringene er installert, kan du bruke én enkel øreplugg med enheten din.
  • Hvis du opplever problemer mens du oppdaterer ørepluggene dine, kan du starte dem på nytt ved å plassere dem i ladefutteralet og lukke lokket i 10 sekunder.

Når en programvareoppdatering er tilgjengelig for ørepluggene, vil Galaxy Wearable-appen varsle deg med en popup-melding. Trykk på Oppdater, og følg deretter instruksjonene. Ørepluggene vil koble seg fra telefonen. Når oppdateringen er fullført, vil ørepluggene automatisk koble seg til telefonen på nytt.

Hvordan oppdatere programvaren for Galaxy Bud2 Pro og tidligere modeller ved hjelp av Wearable-appen Hvordan oppdatere programvaren for Galaxy Bud2 Pro og tidligere modeller ved hjelp av Wearable-appen

For å se etter programvareoppdateringer manuelt, må begge ørepluggene lades og kobles til appen. Sett ørepluggene i ladefutteralet, og la lokket være åpent.

• Trykk på Øreplugginnstillinger, trykk på Ørepluggprogramvareoppdatering, og deretter trykk på Last ned og installer.
Programvareoppdateringer med Galaxy Wearable-appen