Sjekk vannmotstanden til Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds pro har den høyeste standarden av motstandsdyktighet mot vann i Galaxy Buds-serien.

Før du prøver å løse det med våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Dine Galaxy Buds Pro har en IPX7-klassifisert motstandsdyktighet mot vann

IPX7-klassifisering betyr at enheten er vannbestandig når den senkes ned i ferskvann i en dybde på 1 meter i opptil 30 minutter. Imidlertid kan ørepluggene bli skadet hvis de blir brukt under vilkår som er uforenelige med IPX7-standarden. Sørg for at du følger disse tipsene nøye for å forhindre enhver potensiell skade.

Galaxy Buds Pro på bakken ved siden av sko og vekter og vanndråper
  • Hvis enhetene har blitt utsatt for ferskvann, så tørr dem grundig ved å tørke dem med en ren, myk klut og riste dem for å fjerne vann fra enhetene. Ikke utsett enheten for andre væsker som saltvann, bassengvann, såpevann, olje, parfyme, solkrem, håndrens, kjemiske produkter som kosmetikk, ionisert vann, alkoholiske drikker eller syreholdige væsker osv.
Kjemiske symboler som du ikke bør utsette dine Galaxy Buds Pro for: kjemikalier, parfymer, saltvann, håndrens og lignende produkter
  • Hvis enhetene blir utsatt for eller senket ned i andre væsker enn rent vann, så skyll øyeblikkelig med ferskvann i en skål, og tørr dem grundig ved å tørke dem med en ren, myk klut og riste dem for å fjerne vannet fra enhetene. Hvis du ikke følger disse instruksjonene, vil enhetens ytelse inklusiv lydkvaliteten på høyttaleren og utseendet bli påvirket da vann kan trenge inn i samlingene på produktet.

Forholdsregler for å bevare dine Galaxy Buds Pro i god stand

• Ikke bruk enheten når du svømmer, driver med vannsport, dusjer eller er i spa eller badstue. Hvis du gjør dette, kan det skade enheten.
  • Ikke utsett enheten for vann som beveger seg kraftig eller rennende vann.
  • Ikke legg enhetene i en vaskemaskin eller tørketrommel. Det anbefales ikke å bruke enhetene i vann.
  • Ikke senk enhetene ned i ferskvann dypere enn 1 m, og ikke hold dem nedsenket i mer enn 30 minutter.
  • Enhetene dine har blitt testet i et kontrollert miljø og er sertifisert til å være motstandsdyktige mot vann i spesifikke situasjoner.
  • Ladeetuiet er ikke motstandsdyktig mot vann og er ikke motstandsdyktig mot svette og fuktighet.