Slik kobler du en Galaxy-klokke til en smarttelefon

Galaxy-klokken er designet til å gjøre livet ditt lettere på alle mulige måter. Den analyserer helsen din, overvåker din daglige trening, lar deg spille musikk og foreta telefonanrop. Nedenfor finner du ut hvordan du kan koble Galaxy-klokken din til smarttelefonen din.

Bilde av ulike Samsung-klokkemodeller med Wear-ikon i forgrunnen.

Koble din Galaxy-klokke til en smarttelefon via Bluetooth

For å koble din Galaxy-klokke til en smarttelefon med Bluetooth, så bruk følgende trinn:

Sørg for at din Galaxy-klokke er på, og så, på smarttelefonen din:

• Start Galaxy Wearable → Start → Når Bluetooth-oppstartsvinduet vises, så velg et produkt å koble til → Trykk på Ferdig.

Hvis du allerede har en tilkoblet Wearable-enhet:

• Trykk på Galaxy Wearable → Meny (3 horisontale linjer i øverste venstre hjørne) → Legg til ny enhet.

Bemerk: Før du kobler til smarttelefonen din, må du installere Galaxy Wearable-appen. Samsungs Android™ smarttelefoner kan bruke Galaxy Store eller Play Store™. Andre Android™ smarttelefoner må bruke Play Store™.

Koble Galaxy-klokken din til en ny smarttelefon

Før du kobler Galaxy-klokken din til en ny smarttelefon, så sørg for å sikkerhetskopiere all data som er lagret på Galaxy-klokken din, på et trygt sted.

Når en ny smarttelefon er koblet til, vil Galaxy-klokken automatisk kjenne igjen den nye enheten, og en melding med nullstillingsveiledning vil vises.

På Galaxy-klokken din:

Dra skjermen ned og trykk på Innstillinger-ikonet → Koble til en ny telefon → Tilbakestillingsprosess for å gå til Bluetooth registrering standbystatus etter nullstilling.

Bilde av Samsung-klokkens hovedskjerm med alternativet Innstillinger uthevet. Bilde av Samsung-klokkens hovedskjerm med alternativet Innstillinger uthevet.

Trinn 1. Trykk på Klokkeinnstillinger.

Bilde av Innstillinger-menyen med alternativet “Generelt” uthevet. Bilde av Innstillinger-menyen med alternativet “Generelt” uthevet.

Trinn 2. Trykk på “Generelt”.

Bilde av Generelt-skjermen med alternativet “Koble til ny telefon” uthevet. Bilde av Generelt-skjermen med alternativet “Koble til ny telefon” uthevet.

Trinn 3. Velg “Koble til ny telefon”.

Bilde av skjermbildet “Koble til en ny telefon” som viser en melding om å sikkerhetskopiere data. Bilde av skjermbildet “Koble til en ny telefon” som viser en melding om å sikkerhetskopiere data.

Trinn 4. Sikkerhetskopier dine data før du kobler til den nye smarttelefonen.

Bilde av skjermbildet “Sikkerhetskopier dine data” med knappen “Fortsett” uthevet. Bilde av skjermbildet “Sikkerhetskopier dine data” med knappen “Fortsett” uthevet.

Trinn 5. Velg “Fortsett” for å nullstille klokken din og koble til den nye telefonen.