Tilbehør til din Note10

Din Note10/Note10+ er allerede fantastisk på egen hånd, men det er noe som kan gjøre den enda bedre: tilbehør. De lar deg lytte til musikk og til og med beskytte telefonen din mens den ser stilig ut.

Ikke glem den viktigste delen av den nye telefonen din - S Pen! Det er hva som gir Note10/Note10+ en fordel over andre telefoner. Pennene kommer i Aura hvitt, Aura svart og Aura blått. Fargen på din S Pen avhenger av hvilken farge du har på din Note10/Note10+. Og ikke glem at denne nye S Pen har alle slags nye funksjoner og egenskaper. Klikk på S Pen for å se detaljene.

Skjermbeskyttere må til for å holde telefonen din fri for flekker og fingeravtrykk. Den kan også forhindre avfall fra å komme inn i telefonen. Note10/Note10+ leveres faktisk med en skjermbeskytter allerede påsatt.

Merk: Bruk kun Samsung-sertifiserte skjermbeskyttere.

Alle elsker å ha et telefondeksel som matcher stilen deres. Men visste du at noen av dem faktisk kan skinne - bokstavelig talt? Samsung har telefondeksler med LED, hvor små LED-lys blinker når du mottar en samtale, tekstmelding eller varsel. Det finnes to typer: LED lommebokdeksel og LED bakdeksel.

Som navnet antyder har LED lommebokdeksel lommer hvor du kan lagre kredittkort eller andre artikler. Når dekselets frontcover er lukket, vil LED-lys og -symboler vises hver gang du får et varsel. Du kan til og med tilpasse dem basert på hvem som kontakter deg, eller hva slags varsel du mottar.

På den andre siden har LED bakdekselet ikke en frontklaff. Det ser ut som et vanlig deksel, men LED-lys vil blinke på dekselets bakside når du mottar samtaler eller varsler. I tillegg, når du legger din Note10+ med fronten ned, vil LED-lysene på baksiden tone inn og ut som et lysshow.

Note10 LED deksel som viser tiden

Merk: NFC og Samsung Pay vil kanskje ikke fungere hvis LED-lys er i bruk på dekslene.

Note10/Note10+ inkluderer AKG øretelefoner med en USB-C-kontakt. Bare plugg den i USB-C-porten på telefonen din - den samme som laderen din går i. Du kan også bruke Bluetooth hodetelefoner til å lytte til alt uten kabler.

Note10 AKG øretelefoner

Merk: Bruk kun Samsung-adaptere og -tilbehør med telefonen din.
Forsiktig: Problemer med overoppheting eller skade på øretelefoner kan inntreffe når lader og øretelefoner er koblet til samtidig med et dobbel-adapter.

Alle modeller av Note10+ har tonnevis med lagringsplass for apper, spill, filmer, med mere. Men hvis du trenger enda mer plass, er det mange tilgjengelige alternativer. Note10+ kan bruke et microSD-kort for å få opptil 1TB med ekstra lagringsplass. Du kan også utvide lagringsplassen din med skytjenester for å sikkerhetskopiere eller lagre innhold, og ha tilgang til det fra hvor som helst.

Utvidet Note10 lagring