Trådløs lading for Galaxy-enhetene dine

Se for deg en verden uten ledninger – den drømmen er nå en realitet med trådløse Samsung-ladere! Med disse laderne kan du enkelt lade telefonen din ved å plassere den på laderen (selges separat). Samsung tilbyr ulike typer trådløse ladere basert på dine behov; for eksempel lar Wireless Charger Trio deg lade opptil tre Galaxy-enheter samtidig, som for eksempel smartklokker eller øreplugger. I de fleste tilfeller trenger du ikke ta av telefonens deksel eller beskyttelse, og du kan fortsatt bruke telefonen mens den lades.

Samsung Galaxy S21 Ultra med Buds2 og Galaxy Watch4 ladet med Samsung trippellader

Merk: Tilgjengelige skjermer og innstillinger kan variere etter leverandør av trådløse tjenester, programvareversjon og telefonmodell.

Merk: Rask trådløs lading aktiveres automatisk når du bruker en trådløs hurtiglader. Indikatorlampen foran på dobbelladeren, stativet eller platen kan fungere annerledes avhengig av enheten eller det trådløse ladedekselet som brukes.

Når ledninger ikke kommer i veien for deg, blir lading en enkel sak med en trådløs lader.

Samsung trådløs trippellader og adapter

1. Først kobler du strømadapteren til den trådløse laderen i et strømuttak, og USB-kabelen i den trådløse laderen. Indikatorlampen på basen vil blinke første gang du kobler til kabelen.

2. Når du er klar, kan du plassere telefonen eller den kompatible enheten (som en smartklokke eller øreplugger) på den trådløse laderen.

3. For at den skal lades ordentlig, bør enhetens bakside komme i kontakt med den trådløse laderen, og enheten bør være sentrert. Sammenleggbare telefoner skal være lukket og også ha baksiden vendt mot ladeplaten.

4. Fjern telefonens deksel hvis det er nødvendig, spesielt hvis dekselet er tykt.

Kompatible Galaxy-enheter

• Galaxy Note-telefoner: Galaxy Note20 5G, Note20 Ultra 5G, Note10+, Note10, Note9, Note8 og Note5
  • Galaxy S-telefoner: S22-serien, S21-serien, S20-serien, S10-serien, S9-serien, S8-serien, S7-serien og S6-serien
  • Sammenleggbare telefoner: Galaxy Z Fold, Z Fold2, Z Fold3, Z Fold4, Z Flip, Z Flip 5G, Z Flip3 og Z Flip4
  • Samsung-øreplugger: Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds+, Galaxy Buds2 og Galaxy Buds
  • Samsung-smartklokker: Galaxy Watch5 Pro, Galaxy Watch5, Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch, Galaxy Watch3, Galaxy Watch Active og Galaxy Watch Active2

Merk: Enheter fra seriene Galaxy A og XCover er ikke kompatible med trådløs lading.

Du ser et rødt lys på den trådløse laderen din, men hva betyr det? Vi har en oversikt over de forskjellige indikatorlysene og hva de betyr her:

• Rødt: Lading
  • Grønt: Fulladet
  • Blinkende rødt: Lader ikke riktig på grunn av telefonens plassering på laderen
  • Av: Når telefonen er fjernet fra den trådløse laderen eller når den trådløse laderen ikke er koblet til et strømuttak

Viktig: Hvis indikatorlyset ikke fungerer som beskrevet, kobler du kabelen fra den trådløse laderen og kobler den til igjen. Indikatorlyset kan fungere annerledes avhengig av telefonen eller det trådløse ladefutteralet. For eksempel kan noen modeller av trådløse ladere bruke forskjellige farger på indikatorlyset.

Hvis den trådløse laderen din ikke ser ut til å fungere, er det vanligvis en enkel løsning, som for eksempel å fjerne et tykt telefondeksel. Sjekk følgende løsninger for å hjelpe laderen til å fungere på riktig måte:

• Når enheten er plassert feil på ladeflaten, kan det hende at den ikke lades ordentlig. Sørg for at enheten er plassert på midten av ladeplaten, uten hindringer. Enhetens bakside skal komme i kontakt med laderen.
  • Trådløs lading fungerer kanskje ikke som det skal hvis du har et tykt deksel på telefonen. Fjern det hvis det er nødvendig før du plasserer telefonen på den trådløse laderen.
  • Når et hodesett er koblet til telefonen, plasserer du telefonen i liggende posisjon på den trådløse laderen. Hvis du plasserer telefonen i stående stilling, kan det hende at den ikke lades.
  • Hvis du bruker den trådløse laderen i områder med dårlige nettverkssignaler, kan du miste nettverksdekningen.
  • Hvis en annen lader eller USB-kabel er koblet til telefonen, kan den trådløse ladefunksjonen være utilgjengelig.
  • Sørg for at den trådløse laderen er koblet til en fungerende stikkontakt eller strømkilde.