Når jeg lader Galaxy Note8 blir ladingen noen ganger stoppet selv om mobilen ikke er fulladet. Hvorfor?

Last Update date : 2017.09.15

Under trådløs lading og lading med ledning kan enheten og laderen bli varm.
Og hvis enheten varmes opp eller romtemperaturen stiger, kan ladehastigheten automatisk bli redusert.
Hvis batteriet oppnår får en bestemt temperatur under lading, beskytter ladealgoritmen mobilen mot overoppheting og
laderen kan derfor slutte å lade. Dette er en normal driftstilstand som forhindrer skade på enheten.
Vent til enheten er blitt avkjølt og begynn å lade den på nytt.