Slik kobler du en lydplanke til TV-en via et trådløst nettverk

Det er forskjellige måter å koble til en Samsung lydplanke på. Alle måtene har sine fordeler, men den mest organiserte måten å tilkoble enhetene dine på, er helt klart en trådløs forbindelse via et Wi-Fi-nettverk. Dessuten er det også andre fordeler med en Wi-Fi-forbindelse. La oss se på hvordan du kobler til via et Wi-Fi-nettverk.

Fordeler ved å bruke trådløst nettverk.

Hvis du lurer på hvordan du skal koble lydplanken din til en TV, så anbefaler vi at du vurderer en Wi-Fi-tilkobling blant de ulike metodene. Når du tilkobler enhetene dine via et Wi-Fi-nettverk, oppnår du følgende fordeler.

Wi-Fi lydplanke
  • Større rekkevidde: Wi-Fi gir deg en større rekkevidde enn Bluetooth. Generelt er en Bluetooth-tilkobling kun mulig innenfor 9 meter. Wi-Fi-et avhenger av styrken på Wi-Fi-signalet, så hvis enhetene dine er innenfor nettverket, kan du spille musikk.
  • Flere tilkoblinger: Når du bruker Wi-Fi, kan du tilkoble flere lydplanker til nettverket ditt. Det er mulig på grunn av Wi-Fi-ets store rekkevidde. Derfor kan du bruke Wireless Audio 360-systemer samtidig og få glede av lyd i toppkvalitet.

Sjekk før du kobler til lydplanken

Det er tre ting du bør sjekke før du prøver å koble Samsung-lydplanken din til Wi-Fi. Sjekk følgende ting.

Sjekk nettverk
  • 1. Sørg for at TV-modellen din er fra etter 2013. Denne funksjonen er kun tilgjengelig for modeller fra etter 2013.
  • 2. Sørg for at TV-en din er koblet til det fungerende Wi-Fi-nettverket.
  • 3. Sørg for at TV-en og lydplanken er koblet til samme trådløse ruter / frekvens.

Slik kobler du lydplanken din til Wi-Fi

Trinn 1. Klikk på Kilde-knappen på baksiden av lydplanken, eller klikk på Kilde-knappen på fjernkontrollen for å velge Wi-Fi-modus.

Koble til lydplanke Trinn 1

Merknad: For TV-modeller fra 2016-2018: Hvis du velger Wi-Fi-modus når TV-en er slått på, vil den automatiske tilkoblingsmetoden vises på skjermen.

Trinn 2. Koble mobilenheten din til det samme trådløse nettverket som TV-en er koblet til.

Trinn 3. Last ned appen Samsung SmartThings på mobilenheten din.

Trinn 4. Åpne appen SmartThings på mobilenheten din, og trykk på ikonet Legg til (+).

Trinn 5. Trykk på Enhet, som er det første valget på skjermen.

Koble til lydplanke Trinn 2

Trinn 6. Trykk på AV og velg merket på lydplanken din blant Samsung og Samsung Harman Kardon. Trykk deretter på Lydplanke.

Trinn 7. Trykk på Start, og velg plassering og rom. Deretter vil mobilenheten din søke etter lydplanken og opprette forbindelsen.

Koble til lydplanke trinn 3

Merknad:

• SmartThings-appen støttes fra 2017-lydplanken, og eldre modeller støttes bare med Multiroom-appen.
  • Wi-Fi som bruker DPS-kanalen kan ikke forbinde TV-en og lydplanken.
  • Hvis Wi-Fi-forbindelsen på 5 Hz ikke er stabil, så prøv å bruke 2,3 Hz båndbredden.

Når TV-en er frakoblet

Etter at du har forbundet lydplanken din til TV-en via Wi-Fi-kan Wi-Fi-forbindelsen til TV-en din bli frakoblet. Hvis dette skjer, så koble til nettverket igjen ved bruk av TV-menyen. Metoden avhenger av TV-modellen, og hver av dem er som følger.

For TV-er fra 2017-2019

Hjem > Innstillinger > Lyd > Lydutgang > Velg din lydplanke

For TV-er fra 2016

Hjem > Innstillinger > Lyd > Velg høyttaler > Velg din lydplanke

For TV-er fra 2015

Meny > Lyd > Høyttalerliste > Velg din lydplanke

For TV-er fra 2014

Meny > Lyd > Høyttalerinnstillinger > Multiroom Link > Innstillinger

Merknad: Enhetsskjermbildene og menyen er bare et eksempel på engelsk, men de er også tilgjengelige på ditt språk.