Software Upgrade

Hva er fordelene ved å oppgradere programvare?

Lanser den oppdaterte programvareversjonen kontinuerlig for:

1. Forbedringer på ytelse og stabilitet.
  2. Løse potensielle problemer ved å rette programfeil og feil.
  3. OS-oppgradering og få nye funksjoner.

Hvordan kontrollerer jeg for den siste programvareversjonen?

Alternativ 1. OTA (over luften) uten kabel

Gå til innstillinger > (Mer) > Om enhet > Oppdatere programvare > oppdatere

Før oppgradering med OTA,

• Anbefaler å bruke riktig Wi-Fi-nettverk for å unngå unormale gebyrer for dataoverføring.
  • Pass på å lade batteriet (mer enn 50 % kapasitet) og ha nok minne på enheten. (minst 1 GB)
  • Ta ikke ut batteriet under oppgradering.
  • Bruk ikke rotenheten.

Alternativ 2. Datamaskin med kabel

Installer Kies og kjør den etter at du har koblet til telefonen din. Følg bare instruksjonene som vises på menyen for programoppgradering av Kies.

Gå til Kies

Alternativ 3. Besøke butikkene

Samsung Experience Shops(SES) støtter Smart Service* med oppgradering av programvare. Spør etter oppgraderingsservice av programvare til Samsung experience Consultant på Samsung Experience Shop. Du kan glede deg over Samsung-enheten, tilbehørene og innholdet gratis under oppgraderingstiden.

* Smart Service er kanskje ikke tilgjengelig i enkelte butikker pga. plassforhold.

Spørsmål og svar

Spørsmål: Jeg er bekymret for å miste mine personlige data som kontakter og bilder etter oppgradering av programvare.
Svar: Alle brukerdata blir bevart etter oppgradering. Likevel anbefaler vi å ta sikkerhetskopi av data før oppgradering.
Spørsmål: Når jeg bruker trådløs oppgradering av OTA-programvare, finner jeg at det er nødvendig med pakkedata. Blir det belastet med gebyr?
Svar: Det avhenger av politikken som nettverksleverandøren har. Så vi anbefaler å bruke gratis Wi-Fi-nettverk.