¿Imaynatam Galaxy S22 nisqa serieta desbloqueanapaq huella digitalkuna riqsiqta usana hinallataq configurana?

Last Update date : 2023-03-25

Galaxy telefonopa sensor de huellas digitales kapuqninqa convenikuq maneratan hinallataq telefonoykita desbloqueanapaq seguridadta qun hinaspa información personalniykitan segurota kachin. Sichus sensor de huellas digitales nisqa usanaykipaq sasachakuy kapusunki chayqa, iskay kimsa yachanaykikunam kan

Hamuq recomendacionkunata manaraq rurachkaspa, dispositivoykipa software kapuqnin hinallataq chayniraq aplicacionkuna aswan qipa musuq versión nisqaman actualizasqa kasqankuta watiqay. Dispositivo móvil kapusuqniykipa softwareninta actualizanaykipaq, kay ichiykunata qatiy:

1 ichiy. Configuración > Actualización de software niqkunaman riy.

2 ichiy. Descargar e instalar niqta llapiy.

3 ichiy. Pantallapi kamachiykunata qatiy.

Telefonopi huellas digitales nisqapa seguridadnin

Huellas digitales nisqa riqsiqqa dispositivoykipa seguridadninta alliyachinaykipaq kikiykipa huellas digitales kapususqaykitapunin utilizan. Telefonota desbloqueanapaq huella digital nisqa usayqa PIN nisqa utaq contraseña nisqa usaymantaqa aswan utqayman hinallataq convenikuqmi. Huellas digitales nisqa riqsiq funcionananpaqqa, dispositivopin huella digital nisqapa willakuyninqa  registrakunan hinallataq taqikunan.

reconocimiento de huellas digitales del teléfono

Yuyana: Yaku ukupi huella digital sutiyuq funciontaqa ama ulizaychu. Chaynallataq chay dispositivo certificación IP68 nisqa nivelniyuq kaptinpas, dispositivo yaku ukupi kaptinqa huellas digitales nisqa riqsiqmi bloquekun.

1 ichiy. Ajustes sutiyuq aplicacionta qallarichiy hinaspa Datos biométricos y seguridad niqta tupay. 1 ichiy. Ajustes sutiyuq aplicacionta qallarichiy hinaspa Datos biométricos y seguridad niqta tupay.

1 ichiy Ajustes sutiyuq aplicacionta qallarichiy hinaspa. Datos biométricos y seguridad niqta tupay.

2 ichiy. Huellas digitales niqta tupay. 2 ichiy. Huellas digitales niqta tupay.

2 ichiy. Huellas digitales niqta tupay.

3 ichiy. Pantallapi kamachikuykunata ñawinchay hinaspa Continuar niqta tupay. 3 ichiy. Pantallapi kamachikuykunata ñawinchay hinaspa Continuar niqta tupay.

3 ichiy. Pantallapi kamachikuykunata ñawinchay hinaspa Continuar niqta tupay.

4 ichiy. Seguro kaq bloqueo de pantalla nisqa metodota takyachiy. 4 ichiy. Seguro kaq bloqueo de pantalla nisqa metodota takyachiy.

4 ichiy. Seguro kaq bloqueo de pantalla nisqa metodota takyachiy.

5 ichiy. Huellas digitales nisqa riqsiq sensorpi rukanaykita churay. 5 ichiy. Huellas digitales nisqa riqsiq sensorpi rukanaykita churay.

5 ichiy. Huellas digitales nisqa riqsiq sensorpi rukanaykita churay.

Dispositivo rukanata musyarqusqanpa qipanta, huqariy hinaspa huella digitalkuna riqsiq sensorpi kaqmanta churay. Huella digital nisqa allinninpa registrakunankama kay rurayta rurariy.

Huellas digitales nisqa allina riqsinanpaq

Huella digitalniykikunata dispositivopi escaneaspayki, kay funcionpa rendimientunta allqachiq condicionkunata yuyariy:

●     Chuñuyasqa utaq siratuyuq huella digitalkunataqa dispositivoqa yaqam mana riqsinmanchu.

●     Taksa utaq llañu rukanakunapa huella digitalninkunataqa dispositivoqa yaqam mana riqsinmanchu.

●     Riqsiqpa rendimientunta mejoranaykipaq, dispositivopi llamkaykuna ruranaykipaq yaqa sapa kuti utilizasqayki rukanakunapa huella digitalninkunata registray.

●     Dispositivopaqa pantallapa ura lawnin chawpinpim ñawpamanta hamuq huella digitalkuna riqsiq sensormi kapun. Pantallapa protectornin utaq huella digitalkuna riqsinanpaq sensorpa may kasqanpi pantalla táctil, qullqikunahina, llavekunahina, lapicerokunahina hinallataq collarkunahina, objetokunapa mana rayasqan nitaq dañasqan kasqanta watiqay.

●     Pantallapa ura lawnin chawpinpi kaq huella digitalkuna riqsinapaq sensorpa maypi kasqan chaynallataq rukanaykikuna chuya kasqankuta hinallataq chaki kasqankuta watiqay.

●     Sichus rukanaykita doblanki utaq rukanaykipa puntanta usanki chayqa, yaqam dispositivo huella digitalniykikunata mana riqsinmanchu. Rukanaykipa puntan huella digitalkuna riqsiq chay lawpi mastakunanpaq pantallata ñitiy.

Pantallata huella digitalniykikunawan desbloqueay

Patrón nisqata, PIN nisqata utaq contraseña nisqata usaymantaqa huella digital nisqawan pantallata desbloqueawaq.

1 ichiy. Ajustes kaq pantallapi, Datos biométricos y seguridad > Huellas digitales niqkunata tupay.

2 ichiy. Ñawpaqmanta kaq bloqueo de pantalla nisqa metodota usaspa pantallata desbloqueay.

3 ichiy. Activanapaq Desbloqueo huella digital niqpa interruptorninta tupay. Pantalla de bloqueo nisqapi, huella digitalkuna riqsiqpa sensorninpi rukanaykita churay hinaspa huella digitalta escaneay.

habilitar el desbloqueo huella digital

Huella digital nisqapa icononta rikurichiy

Apagasqa kachkaptin pantallata tupaptiyki huella digital riqsiqpa icononta rikuchinaykipaq utaq pakanaykipaq dispositivota configuray.

1 ichiy. Ajustes kaq pantallapi, Datos biométricos y seguridad > Huellas digitales niqkunata tupay

2 ichiy.  Ñawpaqmanta kaq bloqueo de pantalla nisqa metodota usaspa pantallata desbloqueay.

3 ichiy. Mostrar icono en pantalla apagada niqta tupay hinaspa huk opccionta akllay.

Mostrar icono en Always On Display

Registrasqa huella digitalkunata hurquy

Registrasqa huella digitalkunatam hurquwaq.

1 ichiy. Ajustes kaq pantallapi, Datos biométricos y seguridad > Huellas digitales niqkunata tupay.

2 ichiy. Ñawpaqmanta kaq bloqueo de pantalla nisqa metodota usaspa pantallata desbloqueay.

3 ichiy. Hurqunapaq huk huella digitalta akllay hinaspa Eliminar niqta tupay.

borrar el reconocimiento de huellas digitales

Sichus telefonota desbloqueanaykipaq, huella digitalkuna utaq uya riqsiq usaytawan incluyeq, reconocimiento biométrico nisqata akllanki chayqa, PIN nisqata, patrón nisqata utaq contraseña nisqata mañakuq pantallam sistema operativo Android nisqapa politicanmanhina wakin casokunapiqa huella digitalkunapa utaq uya riqsiqpa reemplazonpi rikurinmanraq.

●     Datos biométricos nisqakunawan, huella digitalkunapiwan utaq uya riqsiqpiwan, qipa 24 horaskunapi dispositivota usaptiyki hinallataq desbloqueaptiyki.

●     Huella digitalkunata utaq uya riqsiqta usaspa dispositivota desbloqueasqaykipa qipanta 4 horasnintin mana sapaq desbloqueo nisqata ruraptiyki.

●     Huella digital nisqa tipo de bloqueo de pantalla nisqahina configurasqa kachkaptin PIN nisqata, Patrón nisqata utaq Contraseña nisqata usaspa dispositivota desbloqueasqaykipa qipanta 72 horas pasaptin.

Kayqa dispositivopa seguridadnin allinyachinapaq yuyaymanasqa respuestam. Chaymantapas, dispositivota reiniciasqaykipa qipanta utaq 24 horasmanta llalliq pachantinpi dispositivota mana usankichu hinaptinqa pantallata desbloqueanaykipaqqa huk PIN nisqallata, patrón nisqallata utaq contraseña nisqallatam usawaq.

Pantallata prendesqa utaq apagasqa chay pachallapi rikuriq  qapariyta pisiyachinapaqqa, chayniraq módulo táctil nisqa qallarichiq, 0,3 segundom qipan. Chayrayku, sichus pantallata prendesqapacha utaq apagasqapacha huella digitalta riqsinanta munanki chayqa, yaqam dispositivoqa chay pachallapiqa huella digitaltaqa mana allinninpatachu riqsinman. Huktawan rurariy hinaptinqa funcionqa funcionaytañam atin.

Huella digitalkunapa qunqaymanta riqsiyninta harkanapaq, Huellas digitales siempre activas sutiyuq funcionqa desactivasqam kanan. Sichus kay función habilitasqa kachkan chayqa, hapichkaptiykiqa telefonoqa huella digitaltaqa hinallam escaneanqa. Kayqa mana munasqayki katkataykunata utaq desbloqueokunatam rikurichinman. Sichus kay función usay mana convenikuq kasqanta musyanki chayqa, desactivanaykipaq hamuq ichiykunata qatiy.

1 ichiy. Ajustes sutiyuq aplicacionta qallarichiy hinaspa Datos biométricos y seguridad niqta tupay.

2 ichiy. Huellas digitales niqta tupay.

3 ichiy. Huella digital siempre activada niqpa waqtanpi kaq  interruptorta apagay.

Yuyana:
  •  Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivopa menús kapuqninkunaqa dispositivopa modelonmanhina hinallataq software nisqapa versionninmanhinam hukman kanmanku.
  • Musuq película protectora nisqata utaq vidriomanta pantalla harkaqta churarqusqaykipa qipantaqa yaqam huella digitalta kaqmanta registranayki kanqa. Huella digitalta registraspa utaq escaneaspa, huella digitalpa aswan muqurayaq chawpin utaq huella digitalpa aswan kurku lawnin usayta yuyariy.
  • Sichus película protectora nisqapa hawanpi utaq vidriomanta pantalla harkaqpa hawanpi patrones nisqakuna, protuberancias nisqakuna, puntokuna, hukkuna ima kachkan utaq tupananpaq mana certificasqa hukkunapa productonta usanki chayqa, yaqam huella digitalkuna riqsiq función mana allinninpantachu funcionanman. Manaraq usachkaspam tupasqanta utaq chiqaq riqsisqanta qawapay necesariopuni.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.