¿Imaynatam Samsung Members nisqa aplicacionta llamkachina?

Last Update date : 2022-02-17

Soporte personalizado, Beneficios exclusivos, Comunidad de usuarios hinallataq Ofertas especiales nisqakuna. Samsung Members nisqawan imakunatas rurawaq chayta yachaykuy. Kaypim imapas kuyasqaykikunamanta hinallataq musuq hamuq kawsayta unanchaypi yanapay atinaykipaq allin willakuyta, allichaykunata hinallataq yachaqkunapa willakuyninkunata tarinki.

Yachaqkunapa allichayninkunata hinallataq willakuyninkunata manaraq qawarichkaspa, allinta qawapaykuy sichus dispositivoykipa softwarenin hinallataq aplicación nisqa aswan musuq versión nisqawan kunanchasqa kasqankuta. Qawapay imaynatam celularniykipa softwareninta kunanchana kayna sinrillanpi chayta.

1 ichiy. Ajustes nisqaman riy > Actualización de software.

2 ichiy.  Descargar e instalar niqta tupay.

3 ichiy. Pantallapi nisusqaykikunata qatiy.

Samsung Members nisqata maskariy

Samsung Members nisqapa Comunidad chaypi, atiwaqmi conectakuyta hinallataq hukkunawan haywanakuyta. Comunidad chaypi willakuykunata, reseñas nisqakunata alli-allin allichasqaykikunata wakin Galaxypi usuariokunawan haywarinakuy. Kaytaqa qamhina runakunam umallin.

Explore community

Atiwaqmi ukumanta willakuykunata hinallataq yachaqkunapa willakuyninkunata Noticias y consejos nisqantakama atiylla chaskiyta. Chaynallataqmi atiwaq willaykuna hinallataq trucokuna chaskiyta tecnologiayki llapa kallpawan llamkachinaykipaq.

Explore News and tips

Chaynallataqmi atiwaq Samsungpa Beneficios nisqanpa ofertas especiales nisqankunata atinaykikama aprovechayta. Imapas kuyasqaykikunapaq hinallataq risqayki lawkunapaq ventajas exclusivas kaqkunaman yaykuy.

Explore Benefits

Yuyaykuna: Hatun suyumanhinam wakin menú nisqakunaqa mana tarikunmankuchu.

Samsung productokunata utaq serviciokunata llamkachispayki imapas pantaypaq utaq tapukuypaq Samsung Members nisqawan rimanakuy. Chaynallataqmi atiwaq sapakuti tapukuykuna tariyta. Sapakama funcionqa Explorar hinallataq Obtener ayuda niqkunata akllasqamanhinam qukun.

Telefonopa waqaychaynin

Galaxyykita alli-allin rendimientoyuqta llanllachiy.

• Atiwaqmi dispositivoykipa imayna kasqan qawapanaykipaq diagnósticos nisqakunata atiylla rurayta.
  • Verificaciones automáticas niqkuna
  • Verificaciones interactivas niqkuna
  • Liberar memoria niq
  • Optimizar ajustes niq
Explore community

Sapakuti tapukuykuna

Necesitasqayki kutichiykunata tariy. Sapakuti tapukuykunam maskasqayki kutichikuykunawan huntasqa ña kachkanña. Chaynallataq Samsungpa yachayniyuq yanapakuqninkunata allin maskapasqa kutichikuykunata mañakuwaq utaq bloqueo de aplicaciones hina sasachakuykunamanta informekunata apachiwaq.

FAQ from Samsung Members

Rimariykuna

Yachayniyuq yanapakuqniykuta tapukuy utaq dispositivoykimantapacha informes de errores nisqata apachiy.

How to send feedback

Yuyaykuna: Hatun suyumanhinam wakin menú nisqakunaqa mana tarikunmankuchu.

Samsung Members nisqa aplicacionwanmi, atiwaq informe de error nisqa apachiyta dispositivoykipi sasachakuykunata allichanaykipaq. Atiwaqmi allillamanta puririq dispositivomanta, llumpay quñiymanta, sistema / configuración nisqakunamanta hinallataq aswan huk sasachakuykumantapas informe de problemas nisqa apachiyta. Informe de error nisqa imayna apachinamanta kay ichiykunata qawariy.

1 ichiy.  Samsung Members nisqa aplicacionta kichay hinaspa uray pañalawpi + tecla kaqta tupay.

2 ichiy. Informes de errores niqpi llapiy.

Go to error reports

3 ichiy. Huk qillqam qawarikunqa Siempre enviar los datos de registro del sistema utaq Solo esta vez niqkunata akllanaykipaq. Ñuqaykum nimuykiku huk red Wi-Fi nisqaman imayna plan de datos móviles kapususqaykimanhina conectasqa kanaykita.

4 ichiy.  Atiwaqmi lista ukupi mayqan Categoría nisqapi ima sasachakuywansi dispositivoyki kachkanman chay akllayta.

5 ichiy. Sasachakuypa imayna kasqanta churay utaq huk video nisqata utaq captura de pantalla nisqata yaykuchiy, chaynapi astawan atiyllata entendekunanpaq. Chaymanta Enviar datos de registro del sistema niqta ñitiy.

alt="Report error in detail"

¿Imaynatam Galaxy Wearable nisqa aplicacionta llamkachispa huk pantayta willana?

Kay dispositivo portátil nisqapiqa, Samsung Members nisqa aplicacionman yaykunaykimantaqa, Galaxy Wearable nisqa aplicacionman yaykuspam informes de error nisqata apachiwaq.

1 ichiy. Galaxy Wearable niq aplicacionta kichay > hanay lluqi lawpi Menú (kinrayninpaman kimsa siqikuna) nisqata tupay.

2 ichiy. Contáctanos niqpi tupay > Informes de errores niqpi tupay.

How to report error using Galaxy Wearable

3 ichiy. Siempre niqta utaq Solo la hora niqta akllay hinaspa Aceptar niqpi tupay.

4 ichiy.  Sasachakuy imayna kasqanta qillqay hinaspa APACHIY.

How to send error reports

Yuyaykuna: Capturas de pantalla nisqakuna hinallataq dispositivokunapa menús nisqankunaqa hukmanmi kanmanku dispositivopa modelonman hinallataq softwarepa versionninmanhina.

Sasachakuyniyki hinakaqlla kaptinqa,

Sasachakuyniyki hinakaqlla kaptinqa,

amahina kaspa kay yupayman waqyarikamuy 080077708 hinaspa ñitiy 2 kaq qatipayta, chaynapi yanapakuqkuna yanapasunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.