¿Imaynatam maskanapa página de inicio kapuqninta cambiana?

Last Update date : 2022-06-21

Televisorninchikpa navegador web kapuqninqa munasqanchik página web nisqata página de inicio nisqaman configurananchik ruray atiytam quwanchik. Kay ninanmi, sapa qallariptinchik maskana chaypi trikuriq. Chaypaqmi, kay ichiykunata qatinanchik:

1. Karumanta kamachiqpa wasiyuq botonninta llapinchik..

1

2. Paña lawman kuyunchik "Internet" niq pestañakama hinaspa kamachiqpa kaq botonninta "Internet" tupaspa yaykunchik. [Enter]

2

3. Cursor nisqata, pantallapa hana paña law kuchunpi kaq , menupa icononpa hawanpi churanchik, hinaspa [Enter] kaq botonta ñitinchik

3

4. . "Config" chaykama suchunchik hinaspa karumanta kamachiqpa [Enter] kaq botonninta llapinchik.

4

5. Flecha nisqata "Página inicio" niq pestañapa hawanman churanchik hinaspa [Enter] kaqta llapinchik.

5

6. . Página de inicio nisqapaq munasqanchik opcionwan "Introducir URL", kuska kaq muyupa hawanpi tupqinchik. "Introducir URL" niq opcionta akllaspaqa, munasqanchik página nisqata ñuqanchikpuni qillqaytam atisunchik.

6

7."Cambiar" niqpi clic nisqata ruranchik.

7

8. Munasqanchik página web nisqapa dirección URL kapuqninta qillqanchik, "Hecho" "Hecho"niqpa hawanpi churakunchik hinaspa confirmanapaq [Enter] kaqta llapinchik.

8

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.