¿Imaynatam Tap View nisqata hinallataq Multi View nisqata llamkachinana?

Last Update date : 2022-08-17

Tap View sutichasqa hinallataq Multi View sutichasqaqa pantallata haywanapaq atiylla llamkachinapaq funcionkunam kanku. Tap View nisqaqa telefonoykipa pantallanta huk tupayllawan televisorpi qawachiytam permitesunki, chaynallataqmi Multi View nisqaqa pantallakunata rakinaykipaq hinallataq tukuyrichkaq contenido nisqata hina chay pachallapi rikunaykipaq achka posibilidadkunatam qusunki. Usuariokunaqa munasqanku contenidokunatam hatun hinallataq tukuyrichkaq pantallakunapi rakinmanku.

Pantallata televisorpi rikuchinaykipaq telefonota tupay

Sichus fotokunahina hinallataq videokunahina contenido nisqakunata dispositivo móvil kapususqaykimanta televisorman apachiyta munanki chayqa, televisorman asuykachiy hinalla.

Tunpanta tupaptiykim, chaypachalla rikukun, kaymi Tap View nisqapa tukuy ruraynin. Atiyllam, utqayllam, comodollam hinallataq red Wi-Fi nisqaman utaq datos nisqaman mana yaykuchkaspalla sapa punchaw kawsakuyniykipi kusikuy experienciata haywanaykipaq.

Dispositivokunata qunqayllamanta mana dañanapaq hinallataq dispositivota televisorpa patanpi utaq televisorpa kikin pantallanpi dispositivota mana tupachinapaq sumaqlla tupayta yuyariy. Necesitakuptinqa telefonoykimanmi huk funda protectora nisqata churawaq chaynapi aswan allin waqaychasqa kananpaq. Aswan allin resultadokuna kananpaqqa, televisorpa hana lawninpi utaq waqta lawninpim tupanayki.

una mujer tocando el teléfono ligeramente en el televisor

Yuyana: TU7000 nisqa modelollamanta hinallataq llalliqnin televisorkuna modelokunallapaq disponiblem (Lifestyle/Outdoor TV nisqapaqpas) chaynallataq riqsichisqa kasqanmantapacha Samsung Galaxy modelokunapas. (Android 8.1 nisqa hinallataq llalliqnin)

Tap View nisqata llamkachinaykipaqqa, telefonoykipa SmartThings sutiyuq aplicacionpi kaq Tap View sutiyuq funciontam activanayki.

1 ichiy. Telefonopi, móviles nisqakunapaq kaq SmartThings sutiyuq aplicacionta kichay, chaymanta, Menú (kinrayninpaman kimsa siqikuna) kaq iconota llapiy.

2 ichiy. Configuración kaqta llapiy, chaymanta, Tap View nisqakama rukanaykita chutay. Prendenapaq interruptorta tupay.

3 ichiy. Telefonota televisorman asuykachiy, chaymanta, telefonopa pantallanpi rikuriptin Permitir notificación de detección de presencia del teléfono niqta tupay.

pantalla de la aplicación smartthings para configurar tap view

Yuyana:

●      Tap View nisqa llamkachinapaq, SmartThings sutiyuq aplicacionniykita 1.7.45 versionman utaq llalliqninman actualizay. Google Play Store nisqamantapacha utaq Apple App Store nisqamantapacha descarganapaqmi disponible kachkan.

●      Pantallata qawachiyta qallarispaykiqa, Modo de energía nisqapim modo de ahorro de energía nisqata cacelanayki.

●     Smart View nisqa televisorniykipi uyasqa kasqanta watiqay. (Configuración > General > Administrador de dispositivos externos > Administrador de conexiones de dispositivos > Notificación de acceso niqkunawan)

Dispositivota qunqayllamanta mana dañanapaqqa, sumaqllatam tupanayki. Dispositivopa kikin pantallanpi utaq televisorpa kuchunta takachisqaqa pantallatam llumpayta dañanman.

Necesitakuptinqa telefonoykimanmi huk funda protectora nisqata churawaq chaynapi aswan allin waqaychasqa kananpaq. Aswan allin resultadokuna kananpaqqa, telefonopa qipa lawnintam televisorpa hana lawninwan utaq televisorpa muyuriqninpa waqta lawninwan tupachinayki.

●     Pantallata nitaq kuchunkunata ama tupaychu.

●     Smartphonepa funda lawninmanta hapiy hinaspa qawa muyuriqninta utqayniqman tupay.

precaución al tocar

Hatun pantallapi Multi-View nisqa

Multi View nisqaqa iskay contenidokunata hina chay pachallapi televisorniykipi qawachinaykitam permitesunki.

Paña law kaq pantallapi telefonoyki qawachichkaptinmi, STB nisqapahina, televisorpa sintonizadorninpahina, aplicacionkunapahina, reproductores Blu-ray nisqakunapahina utaq pukllanapaq consola nisqakunapahina achka fuentekunapa maypi llamkanankutam lluqi law kaq pantallapi rikuwaq. Dispositivoykita conectay hinaspa sayayninpa configuracionninta hinallataq audiota munasqaykimanhina personalizay. QLED nisqa televisorpa hatun pantallanpi kaq multitarea nisqaqa atiyllam hinallataq rurapasllam.

pantalla multi view con dos pantallas divididas

Yuyana: TU8500 (NIKE-L) nisqa modelollamanta hinallataq llalliqninmantapachallam disponible kachkan.

Multi View nisqata usanapaq método nisqaqa televisorman mayqan dispositivo conectasqa kasqanmanhinam hukniraq

Kaynahinam kanman, huk dispositivo móvil nisqapa utaq PC nisqapa pantallanta Multi View nisqapi rikunapaqqa, pantallata haywaspa dispositivota conectay hinalla (SO nisqanta hukniraq: Smart View nisqa/Screen Mirroring nisqa/AirPlay2 nisqa/Proyectar a una pantalla nisqa). Astawan, Multi View nisqapi kaq pukllanapaq consola nisqahina, sapaq dispositivopa pantallanta rikuyta munaspaykiqa, Seleccionar menú de contenido niqman riy hinaspa listamanta dispositivota akllay. Chaymantam pantalla Multi View nisqapa aswan achka chaqruyninkunata rikuwaq chaynallataqmi paña law kaq hinallataq lluqi law kaq pantallakunata akllaspa sapakama pantallapa contenido kapuqninta akllawaq hinallataq matiwaq.

edición de pantalla multi view

●     Contenido nisqata akllay: Pantallapa paña lawninpi utaq lluqi lawninpi rikukunanpaq kaq contenidota akllay.

●     Reloj móvil/cámara nisqa: Móvil Android nisqapi kaq Smart View/Screen mirror sutichasqa botonnintakama utaq Airplay2 sutichasqa botonnintakama dispositivo iOS nisqamantapacha telefonoykipa contenidonta televisorpa pantallanman qawachiy utaq apachiy. Portátil/PC kaq computadorapa pantallanta Proyectar a una función de pantalla nisqantakama qawachiy. Conectasqa kaq cámara SmartThings nisqata akllay utaqmi conectasqa kaq cámara web nisqata akllawaq.

●     Pantallapa sayaynin: Iskaynin pantallakunapa sayayninta matiy chaynapi imayna qaway munasqaykimanhina churakunankupaq. Kayhinam kanman, aswan taksa kaq ventana nisqatam hana paña law patanpi churawaq utaqmi rakisqa pantallapa qawachinanta usawaq chaynapi iskaynin pantallakunata niraqta rikunaykipaq.

●     Posición PIP nisqa (Imagenpi kaq imagen nisqa): Pantalla principal nisqapi rikukuptin aswan taksa kaq pantallapa maypi kayninta akllay. Aswan taksa kaq pantallapaqmi hana lluqi law kuchuta utaq hana paña law kuchuta akllawaq utaqmi ura lluqi law kuchuta hinallataq ura paña law kuchuta akllawaq. Sichus aswan taksa kaq pantallata mayman churasqayki mana gustasunkichu chayqa, qipatam cambiawaqpuni.

●     Sonidopa lluqsiynin: Sapakama ventana nisqapaq Bluetooth/Wireless sutichasqa sonidopaq dispositivoykikunata conectay. Auricularninkuta sapakama pantallaman conectaspankum 2 runakuna sapakama pantallata disfrutanmanku.

●     Sonidopa aypuynin: Iskaynin pantallakunapa audionkuta hina chay pachallapi uyarinaykipaq kay opcionta akllay. Televisor hinallataq dispositivopa sapaq kaq altavoces kapuqninkunam hina chay pachallapi sonidota waqachinqaku.

Yuyana: Dispositivopa capturas de pantalla kapuqninkunaqa hinallataq menú nisqaqa inglespi muestrallam kanku, ichaqa mama llaqtaykipa siminpim disponible kachkanku.

tres tipos de pantalla diferentes para multi view

1.   Pantalla móvil nisqa: Smarthphonepa pantallanta haywaptikiqa,  Multi View nisqapa paña law pantallanpim telefonota reflejasqasqata rikuwaq. Fotokunata, videokunata hinallataq mensajekunatam qawachiwaq chaynapi aswan hatun kaq pantallapi disfrutanaykipaq.

2.   Televisorpa utaq PC nisqapa pantallan: Huk PC nisqapa pantallanta haywasqaqa, televisorpa aplicacioninmantapacha utaq cámara IoT nisqamantapacham lluqsin, Multi View nisqapa pantallanqa niraqpuram rakikun. Kayhinam kanman, apanalla computadoraykimantapacha uchuyyachisqa pantallapi huk yachachikuq videota qawachkaspaykim lluqi pantallapi huk pukllayta pukllawaq.

3.  Pantalla PIP nisqa: Chaynallataqmi posición PIP nisqata takyachiyta atiwaq (Imagenpi kaq imagen nisqa). Peliculata utaq juego deportivo nisqata qawachkaspa munasqayki sapaq contenidota taksa pantallapi activayqa ancha allinpunim.

Pantalla completa nisqaman tikray

pantalla completa para multi view

●     Pantalla completa nisqaman tikranaykipaq, pantallas Multi View nisqapa hukkaqnin pantallata akllay hinaspa akllanapaq botonta llapiy. Kunanqa aplicacionkunata hinallataq fuentes nisqakunatam controlawaq.

●     Ñawpaq kaq pantalla múltiple nisqaman kutinaykipaq, control remotopa Qipaman richiq teclanta ñitirayay.

●     Multi View nisqata pasaypata tukupanapaq, iskaynin lawman qawachichkaspa control remotopa Qipaman richiq teclanta ñitirayay.

Yuyana: Sichus YouTube nisqapa videonkunata pantalla completa nisqa modopi sapakutilla rikurinankuta munaspaykiqa, configuraciontam cambiawaq. (Configuración - General - Función inteligente - Auto Run Multi View Casting 'Apagado' nisqakunawan)

Samsung televisorniyki imayna kasqanmanhinam fuentes nisqakuna huk hukniraq chaqrusqata usawaq.

TV QLED nisqa

●     Lluqi law pantallapi: Televisorpa sincronizadorninta, televisorpa aplicacionninkunata, HDMI nisqa  dispositivokunata utaq televisorpa wakin aplicacionninkunatam waqachiwaq.

●     Paña law pantallapi: Pantalla (Android) nisqata/Airplay2 (iOS) nisqatam haywawaq, telefonoykitam proyectawaq utaqmi conectasqa kaq camarata akllawaq.

TV UHD nisqa

●     Lluqi law pantallapi: Televisorpa sintonizadorninta utaq dispositivos HDMI nisqakunatam waqachiwaq.

●     Paña law pantallapi: Telefonoykipa pantalla (Android) kapuqnintam haywawaq.

Tupaq kaq móviles/dispositivos nisqakuna

●     Screen Mirroring nisqayuq dispositivokunawan, chaynallataq inteligente kaq telefonokunawan utaq tabletkunawanpas tupaq. (Android 4.2 nisqa hinallataq llalliqnin)

●     Airplay 2 nisqayuq dispositivokunawan chaynallataq iPhone nisqawan, iPad nisqawan, iPod touch nisqawan utaq Mac book nisqawan tupaq.

●     Windows 10 nisqawan apanalla computadorakuna/PC nisqakuna

Tupaq kaq camarakuna

●     Cámara web Logitech C920 HD Pro nisqa

●     Cámara web Logitech C920S HD Pro nisqa

●     Cámara web Logitech C922 Pro Stream nisqa

●     Cámara web Logitech C922X Pro Stream nisqa

●     Logitech C925E nisqa

●     Logitech C930e nisqa

Yuyana: Móviles nisqakunapa hinallataq cámaras USB nisqakunapa tupaq kaqkuna listanqa mana ñawpaqta willakuchkaspam actualizakunman.

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

Sasachakuy hinalla kaptinqa,

amahina kaspa Chat nisqa utaq 080077708 chaynintakama asuykamuwayku chaynapi yanapakuqkuna yanapaykusunaykipaq.

Gracias por tus comentarios

X
Estimados clientes

A partir del 22 de julio del presente año, se iniciará la tercera fase del Registro Nacional de Equipos Terminales Móviles para la Seguridad (Renteseg) y, con ello, todo celular reportado como robado y/o con IMEI alterado, será bloqueado en la red móvil nacional.

Para mayor información acerca de la norma, visite:

https://sociedadtelecom.pe/landing/bloqueodecelulares/