/

C61R2AAST

C61R2AAST

C61R2AAST Dovoljno je prebrisati da bi bilo čisto
Keramička ploča
Pametna senzorska kontrola

Odgovorno recikliranje baterija

  • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

  • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

  • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

C61R2AAST

Funkcije

  • C61R2AAST

Dovoljno je prebrisati da bi bilo čisto

Dovoljno je prebrisati da bi bilo čisto
Kod Samsungove staklokeramičke ploče za kuvanje koja se lako čisti nisu problem ni velika prolivanja. Zahvaljujući glatkom i ergonomskom dizajnu, brisanje prolivenih tečnosti i raspršene masnoće je brzo poput brisanja mekanom krpom. Prolivena tečnost se neće zapeći zato što se keramička ploča ne zagreva toliko kao električne ringle. Zato vam može biti potrebno više vremena da očistite tanjir nego za čišćenje ploče za kuvanje.
Keramička ploča

Keramička ploča

Elegantan i sofisticirani dizajn daje vašoj kuhinji ekskluzivan izgled. Kada kuvate uživajući, vaša jela su još ukusnija!
Pametna senzorska kontrola

Pametna senzorska kontrola

Kuvanje na dodir! Naša staklokeramička ploča za kuvanje ima četiri zone za kuvanje visoke tehnologije sa efikasnim površinama koje se zagrevaju infracrvenim grejačima – da biste pripremili svoje jelo.

PodrškaNajnovija ažuriranja

  • NEWEST
  • MOST HELPFUL
  • HIGHEST RATING
  • LOWEST RATING