VG-KBD1500/XU

Smart bežična tastatura VG-KBD1500

Uživajte u pretraživanju i upravljanju uređajima istovremeno

Uživajte u radu na bežičnoj tastaturi prilagođenoj korisniku

Uživajte u radu na bežičnoj tastaturi prilagođenoj korisniku
Poboljšajte doživljaj koji pruža Smart TV pomoću bežične Smart tastature. Pristup internetu uz Smart Hub nikada nije bio jednostavniji. Sada možete brzo, lako i sa uživanjem da pišete poruke na društvenim mrežama i e-poruke ili da unosite web adrese. Pomoću Bluetooth 2.1 veze možete da se povezujete bez muke i kucate sa bilo kog mesta, bilo da treba da budete za stolom ili se opuštate na krevetu. Oslobodite se kablova zahvaljujući bežičnoj tastaturi.
Jednostavna navigacija uz ugrađeni touchpad

Jednostavna navigacija uz ugrađeni touchpad

Bežična Smart tastatura je sveobuhvatno rešenje za kontrolisanje uređaja koje zadovoljava sve vaše potrebe. Praktičan touchpad omogućava neometan, brz i lak rad i navigaciju. Zahvaljujući njemu nema potrebe za korišćenjem posebnog miša. Tečni pokreti pokazivača omogućavaju daleko veće uživanje pri pregledanju interneta preko Smart Hub-a budući da pružaju prijatan doživljaj koji ne zahteva nikakav napor pri radu i veliku efikasnost. Uživajte u pojednostavljenom TV doživljaju.
Kombinacija tastature i daljinskog upravljača u visokom stilu

Kombinacija tastature i daljinskog upravljača u visokom stilu

Odaberite uređaj koji kombinuje stilizovan izgled, prijatan osećaj pri radu i moćne funkcije. Ova bežična Smart tastatura vam pruža jednostavan pristup funkcijama daljinskog upravljača za TV preko prečica na tastaturi. U te funkcije spadaju uključivanje / isključivanje napajanja, menjanje kanala, kontrolisanje BD plejera / STB uređaja i prilagođavanje jačine zvuka. Uživanje pri radu je zagarantovano, uz atraktivne estetske karakteristike dizajna tankih linija i minimalan okvir oko tastera koji omogućava brzo i prijatno kucanje. Ponesite kući svestranu tastaturu koju ćete sa ponosom posedovati.
Povezivanje sa kompatibilnim Samsung mobilnim uređajima

Povezivanje sa kompatibilnim Samsung mobilnim uređajima

Bežičnu Smart tastaturu možete da koristite sa širokim asortimanom uređaja pošto je kompatibilna sa Samsung mobilnim uređajima. Osim mogućnosti korišćenja sa televizorima, ova sofisticirana bežična Smart tastatura može da komunicira i sa određenim tablet uređajima i Android Smart telefonima i da ih kontroliše. Savršena je za sastavljanje poruka koje se šalju preko mobilnog uređaja. Korisnici za koje je kucanje na klasičnim tastaturama prijatnije i brže nego preko ekrana osetljivih na dodir, sada imaju sjajnu alternativu.

Šta je HDMI, koja je razlika između različitih verzija i kako se koristi?

Šta je HDMI, koja je razlika između različitih verzija i kako se koristi?pogledajte odgovor

Šta je Preslikavanje ekrana (Screen Mirroring) i kako se koristi na Samsung televizoru i Samsung mobilnim uređajima?

Šta je Preslikavanje ekrana (Screen Mirroring) i kako se koristi na Samsung televizoru i Samsung mobilnim uređajima?pogledajte odgovor

chat uživo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.