Samsung QLED TV - Overview

QLED Inovacioni i fundit në televizorë Edhe në momentin më të errët, nxjerr në pah heronjtë.

ULTRA HD PREMIUM 4K ULTRA HD CONNECTED ULTRA HD VDE
QLED TV Q8C has been placed on the right side of the room with an impression of space and the image of boxing.
Volumi i ngjyrave 100%1

Q Picture

Kthen dritën në ngjyra të përkryera. Të gjitha nuancat e ngjyrave, të sjella në jetë.

This image explains the image quality of QLED TV which expresses 100% colors in any brightness by metal quantum dot. A stained glass image is appeared darkly on a QLED TV screen and the color particles on the screen are scattered and transformed into triangle form Brightness graph. When triangle form turns into cylindrical form, the color volume is filled 100% and the screen image also brightens.
Televizor, me jetëgjatësi të madhe

Jetëgjatësi e madhe

Televizorët Samsung QLED që janë të përbërë nga lëndë joorganike, ruajnë një cilësi të pandryshuar dhe të gjallë të imazhit për vite të tëra.

The HD text afterimage is magnified.
The quality of a strong red flower image on the screen of the conventional TV only with a bezel becomes poorer over time.
The strong red flower image on the screen of QLED TV only with a bezel is displayed.
Çfarë është djegia e ekranit?

Djegia e ekranit është një defekt i pakthyeshëm në zonat e një ekrani televiziv që mund të shkaktohet nga efektet e vazhdueshme të shfaqjes së të njëjtit imazh ose skene për periudha të gjata kohore, ndonjëherë edhe për vetëm një orë.

Dizenjoni hapësirën tuaj

Q Style

Zbuloni hapësirën tuaj të fshehur

MËSO MË SHUMË
This image is the comparison between two areas changed by hidden cables. In the Conventional TV environment, various connect boxes and cable wires make messy area surrounded by TV but optical fiber cable is arranged neatly and even connect boxes are far away, TV could get reception in QLED TV environment, which makes area tidy. A cheerful piano sound is heard as a sound.
Më Smart sesa Smart

Q Smart

Kontrolloni të gjitha pajisjet dhe materialet tuaja nga një vend i vetëm me një telekomandë të vetme.

the QLED TV product is in front, and the ‘Eden’ UI screen is displayed on the screen connecting with outer space of TV screen. There is a remote control on the right.
  • 1. Televizorët QLED kanë marrë verifikim nga shoqata gjermane e klasit botëror për testim dhe certifikim, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), për aftësitë e tyre për të prodhuar volum ngjyrash 100 për qind.
  • * QLED TV: Televizori QLED i Samsung QLED është televizor i bazuar në Quantum Dot.
  • * Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Pamja dhe specifikimet e dizajnit që nuk ndikojnë në performancën e produktit janë subjekt i ndryshimit pa njoftim paraprak
  • * Referojuni faqeve të detajeve të produktit për çdo model.
  • * Karakteristikat teknike të modelit Q6F ndryshojnë nga seritë e tjera QLED. Për më shumë informacione ju lutem vizitoni www.samsung.al.