Algemene navigatiegids

Deze gids geeft uitleg over het gebruik van onze algemene navigatiebalk.

Gebruik van de algemene navigatiebalk op onze website

Punt 1: Hoe vindt u submenu's op onze algemene navigatiebalk

sub menus area on global navigation bar

 1. 1.1. Om de submenu's van een item te vinden op onze algemene navigatiebalk, drukt u op de Tab-toets tot u het item bereikt. De submenu's verschijnen automatisch als de focus van het toetsenbord op het item staat.

  Om bijvoorbeeld naar de submenu's van 'Producten kopen' te gaan, drukt u op Tab tot u het item bereikt. U ziet dan meerdere submenu's zoals 'Mobiele telefoons, tablets en accessoires', 'Televisies, audio en video' enzovoort.
 2. 1.2. Om door de subitems van een groep heen te bladeren op onze algemene navigatiebalk, drukt u op de Tab-toets als de focus op het hoofditem staat.

  Om bijvoorbeeld naar de subitems van 'Mobiele telefoons, tablets en accessoires' te gaan, drukt u op Tab als de focus van het toetsenbord op dat item staat.
 3. 1.3. Om naar de volgende groep te gaan op onze algemene navigatiebalk, drukt u op de Tab-toets tot u alle subitems in de huidige groep doorlopen heeft. Daarna gaat de focus naar de volgende groep.

  Om bijvoorbeeld naar de volgende groep te gaan na 'Mobiele telefoons, tablets en accessoires', drukt u op Tab tot u alle subitems van de huidige groep doorlopen heeft. Als u bij het laatste subitem in de groep op Tab drukt, dan gaat de focus van het toetsenbord naar de volgende groep 'Televisies, audio en video'.
 4. 1.4. Om terug te keren naar het vorige item op onze algemene navigatiebalk, houdt u de Shift-toets ingedrukt en drukt u eenmaal op de Tab-toets. De focus van het toetsenbord gaat dan naar het vorige item. U kunt meerdere keren op Shift + Tab drukken om naar wens terug te keren.

  Om bijvoorbeeld terug te keren naar het Samsung-logo als de focus van het toetsenbord op 'Producten kopen' staat, drukt u eenmaal op Shift + Tab.

Punt 2: Hoe gebruikt u de zoekfunctie op onze algemene navigatiebalk

search area on global navigation bar

 1. 2.1. Om de focus op de zoekfunctie te plaatsen op onze algemene navigatiebalk, drukt u op de Tab-toets tot u alle menuopties doorlopen heeft en de focus van het toetsenbord op het pictogram 'Zoeken' staat.
 2. 2.2. Om een zoekterm in te voeren in het zoekveld op onze algemene navigatiebalk, drukt u eenmaal op de Tab-toets als de focus van het toetsenbord op het pictogram 'Zoeken' staat. De focus verplaatst zich nu van het pictogram 'Zoeken' naar het zoekveld. U kunt nu het trefwoord intypen waarnaar u wilt zoeken.
 3. 2.3. Om een zoekterm te wissen op onze algemene navigatiebalk, drukt u op de Tab-toets nadat u het trefwoord ingevoerd heeft in het zoekveld. De focus van het toetsenbord verplaatst zich nu naar de knop 'Sluiten'. Druk nu op de Enter-toets om het zoekveld leeg te maken.

  Om door de zoeksuggesties heen te bladeren op onze algemene navigatiebalk, drukt u op de Tab-toets nadat u een trefwoord ingevoerd heeft in het zoekveld tot de focus van het toetsenbord op de eerste suggestie in de lijst staat. U kunt nu naar de volgende suggesties gaan door opnieuw op de Tab-toets te drukken.
 4. 2.4. Om een suggestie te gebruiken om te zoeken op onze algemene navigatiebalk, drukt u op de Enter-toets als de focus van het toetsenbord op de zoeksuggestie staat. U gaat dan naar de Zoekresultaten-pagina met de producten en content die overeenkomen met het trefwoord van de suggestie.
 5. 2.5. Om naar het exacte trefwoord te zoeken dat u ingevoerd heeft op onze algemene navigatiebalk, drukt u op de Enter-toets als u klaar bent met het intypen van het trefwoord in het zoekveld. U gaat dan naar de Zoekresultaten-pagina met de producten en content die overeenkomen met het ingevoerde trefwoord.

Filtermenugids

Deze gids geeft uitleg over het gebruik van ons filtermenu.

Gebruik van het filtermenu op onze website

Punt 1: Hoe gaat u naar het filtermenu of slaat u het over

filter menu area

 1. 1.1. Om naar het filtermenu te gaan, drukt u op de Tab-toets tot de focus van het toetsenbord op 'Filteren op' staat. U kunt nu nogmaals op de Tab-toets drukken om naar de eerste menuoptie te gaan.
 2. 1.2. Om het filtermenu over te slaan, drukt u meerdere keren op de Tab-toets tot de focus van het toetsenbord op 'Filteren op' staat. De focus van het toetsenbord doorloopt dan de filtergroepen. Als de focus van het toetsenbord op de laatste filtergroep staat, drukt u nog één keer op de Tab-toets om het filtermenu te verlaten en naar het volgende element op de pagina te gaan.

Punt 2: Hoe bladert u door de filteropties heen en selecteert u deze

filter options area

 1. 2.1. Om een filtergroep uit te vouwen en de filteropties te zien in het filtermenu, drukt u op de Enter-toets als de focus van het toetsenbord op de filtergroep staat. De filtergroep wordt uitgevouwen en de bijbehorende filteropties worden zichtbaar.
 2. 2.2. Om direct naar de eerste filteroptie van een filtergroep te gaan in het filtermenu, drukt u op de Tab-toets als de focus van het toetsenbord op de filtergroep staat. De focus verplaatst zich naar de eerste filteroptie in deze groep.
 3. 2.3. Om een filteroptie te selecteren in het filtermenu, drukt u op de Enter-toets als de focus van het toetsenbord op de gewenste filteroptie staat. De filteroptie wordt dan geselecteerd en de lijst met producten op de pagina wordt vernieuwd.
 4. 2.4. Om direct naar de volgende filtergroep te gaan in het filtermenu, drukt u op de Tab-toets als de focus van het toetsenbord op de vorige groep staat. Als de filtergroep uitgevouwen is, dan drukt u meerdere keren op de Tab-toets om eerst door de verschillende filteropties binnen deze groep heen te lopen.
 5. 2.5. Om direct naar de vorige filteroptie of -groep te gaan in het filtermenu, houdt u de Shift-toets ingedrukt en drukt u eenmaal op de Tab-toets. De focus van het toetsenbord gaat dan naar het vorige item. U kunt meerdere keren op Shift + Tab drukken om naar wens terug te keren.

Punt 3: Hoe wist u alle geselecteerde filters

clear all of filter menu area

 1. 3.1. Om naar de optie 'Alles wissen' te gaan in het filtermenu, drukt u meerdere keren op de Tab-toets tot u alle filters doorlopen heeft. Als de focus van het toetsenbord op het laatste filter staat, drukt u op de Tab-toets om de focus van het toetsenbord te verplaatsen naar de optie 'Alles wissen'.
 2. 3.2. Om alle geselecteerde filters te wissen in het filtermenu, drukt u op de Enter-toets als de focus van het toetsenbord op de optie 'Alles wissen' staat. Alle eerder geselecteerde filteropties worden nu gewist.

Skip-link-gids

Deze gids geeft uitleg over de beschikbare skip-links op onze website.

Gebruik van de skip-links op onze website

Hieronder leert u hoe u de skip-links op onze website kunt gebruiken. Onze website heeft twee skip-links op elke pagina: direct naar de content en direct naar de hulp voor toegankelijkheid.

Punt 1: Naar de skip-links gaan en deze gebruiken

skip to content

 1. 1.1. Direct naar de content. Deze skip-link is de eerste link die u tegenkomt op al onze pagina's als u op de Tab-toets drukt. Als u onze algemene navigatiebalk wilt overslaan en direct naar de content op de pagina wilt gaan, druk dan op de Enter-toets als de focus van het toetsenbord op de link 'Direct naar content' staat.
 2. 1.2. Direct naar de hulp voor toegankelijkheid. Deze skip-link is de tweede link die u tegenkomt op al onze pagina's als u bladert met de Tab-toets. Als u de hele pagina wilt overslaan en direct naar de link Hulp voor toegankelijkheid in de footer wilt gaan, druk dan op de Enter-toets als de focus van het toetsenbord op de link 'Direct naar hulp voor toegankelijkheid' staat.