Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid HulpToegankelijkheid Help

Toegankelijkheidsverklaring Samsung Electronics

Samsung Electronics zet zich in voor een wereld waarin elke gebruiker en elke klant, ook mensen met een handicap, over de grenzen heen kan communiceren en van een beter leven kan genieten. Onze producten, inhoud en services zijn een weerspiegeling van een bedrijfsstrategie waarin we de diversiteit van de maatschappij in de armen sluiten. We werken voortdurend aan de verbetering van de toegankelijkheid van onze producten en websites voor onze gebruikers en we sparen geen moeite om te zorgen dat onze producten en services handig zijn voor alle klanten, ook mindervaliden en bejaarden.

We ontwikkelen innoverende technologie waarmee de toegankelijkheid voor iedereen verbeterd wordt.

Op basis van jarenlang onderzoek en ontwikkeling verbeteren we het gemak en de toegankelijkheid van onze smartphones, onze slimme tv's, onze huishoudapparaten en onze camera's voor mensen met een handicap. Onze geavanceerde technologie voor gezichtsherkenning, bewegingsdetectie, spraakcommunicatie enz. is geëvolueerd dankzij onze verbintenis om producten te maken die gevoelsmatige ervaring ondersteunen en die een antwoord is op de behoeften van al onze klanten. We blijven technologie ontwikkelen voor blinden en slechtzienden, voor mensen met een fysieke handicap en voor bejaarden, zodat elke gebruiker op veel manieren toegang krijgt tot informatie en kennis en gemakkelijk kan communiceren met familie en de maatschappij.

We bouwen een online inhoudsomgeving die gemakkelijk is voor elke gebruiker.

In overeenstemming met de beste praktijken en normen beschreven in de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.0) van het World Wide Web Consortium Web Accessibility Initiative (W3C WAI), zijn we bezig met de ontwikkeling van online inhoud die snel en gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen, ondanks handicaps, en via elk computerplatform, elk besturingssysteem en elke browser. Onze bedrijfswebsite, www.samsung.com*, werd ontwikkeld met het oog op de verbetering van de toegankelijkheid voor gebruikers met allerlei verschillende soorten en graden van handicaps. Hij kan worden gebruikt in combinatie met programma's voor het voorlezen van scherminhoud, stapsgewijze gidsen om tekst te vergroten of de schermgrootte aan te passen, contrastmogelijkheden om de leesbaarheid te verbeteren enz. Samsung Electronics blijft zijn webteksten en zijn omgeving met multimedia-inhoud toegankelijker maken voor elke gebruiker.

Bij Samsung Electronics maken we gebruik van allerlei kanalen en experts om meer te leren over extra functies en opties die de toegankelijkheid voor mindervaliden kunnen verbeteren. We horen graag wat u ervan vindt. Als u opmerkingen of suggesties hebt, laat ons dat dan weten via de pagina's "Contacteer ons" op de websites van Samsung Electronics. We willen uw ideeën over een bredere en betere toegankelijkheid horen.

*Opmerking: Samsung is niet verantwoordelijk voor de toegankelijkheid van websites van derden, zoals Facebook, bedrijfsblogs, sociaalnetwerkkanalen en knoppen Delen of services met recensies van klanten, waarnaar soms vanaf Samsung.com (www.samsung.com) wordt gekoppeld.

Samsung bevordert zijn toegankelijkheid voor u

Hebt u zich ooit al afgevraagd hoe u efficiënter door Samsung.com kunt bladeren en uw computer efficiënter kunt gebruiken? Wilt u vlotter kunnen werken?

Onze hulp in Accessibility helpt jou om in 5 verschillende manieren door onze website te browsen en het maximale uit je bezoek te halen.