Samsung opent de deuren
van zijn Experience Store

In de Samsung Experience Store gaat een nieuwe wereld voor je open. Je ontdekt er alle mogelijkheden van virtual reality naast duizend-en-één slimme, gebruiksvriendelijke oplossingen. Dompel je onder in onze winkel boordevol vernieuwing. Je vindt er ook het volledige mobiele gamma - gaande van smartphones over smartwatches, hoofdtelefoons en accessoires.

Welkom in een nieuwe wereld

Kom langs en ervaar het zelf:
Lambermontlaan 1, 1000 Brussel >

Maak kennis met het Samsung-ecosysteem

Wil je je leven gemakkelijker maken? Maak dan kennis met ons ecosysteem van verbonden apparaten in de ‘Galaxy lounge’. Zit je te wachten op wat spanning in je leven? Beleef dan een bloedstollende rit in een duizelingwekkende achtbaan met onze ‘4D virtual reality’-stoel. Of bedwing metershoge golven in Tahiti op een blitse surfplank.

Blijf op de hoogte van activiteiten en promoties in de winkel. Meld je hieronder aan.

Aanmelden

De allerbeste service

De Samsung Experience Store is er om je blijvend van dienst te zijn. Geen handige Harry met een smartphone? Wij helpen je graag met het configureren van je toestel en zoeken samen met jou naar een optimale abonnementsformule. In diverse workshops kun je leren het maximum uit je apparatuur te halen. Probleempje met je telefoon? Wij repareren je toestel als het kan terwijl je wacht.

Verkoop icoon

Verkoop

Koop je nieuwe smartphone met of zonder abonnement.

Reparatie icoon

Reparatie

Is je product defect? Kom even langs, onze experts staan klaar om je te helpen.

Hulp icoon

Configuratie

Vragen over de instellingen van je nieuwe toestel? Wij helpen je graag op weg.

Software update icoon

Software-update

Je toestel up-to-date houden? Wij zetten er ter plekke de laatste software op.

Doorgewinterde smartphonegebruiker of niet, in een workshop leer je altijd iets bij. Wil je meer likes op je foto’s? Kampioen worden in selfies? Of je sportprestaties verbeteren? Schrijf je dan nu in voor één van onze Galaxy Workshops en ontdek een galaxy aan mogelijkheden.

Camera

Get started

Heb je net een nieuw Samsung toestel gekocht? Leer dan hoe je al je gegevens kan overzetten via Smart Switch, 100% gebruik te maken van je nieuw Samsung toestel en test enkele handige trucjes uit.

Inschrijven
Camera

A Serie training

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy A5 & A3 2017. Ervaar hoe gemakkelijk het toestel in je hand ligt, leer hoe je selfies maakt met de 16 MP front camera en test de waterbestendigheid uit.

Inschrijven
Camera

Camera

Nog steeds moeite om het volledige potentieel uit je Samsung-camera te halen? Met deze workshop word je een pro in selfies. Ontdek alle features van de camera op jouw smartphone en verbaas je vrienden en familie met je camera skills.

Workshops:
1. Hoe film je in slow motion of maak je de beste food shot (basic)?
2. Word een professionele fotograaf met de PRO stand (advanced)?
3. Hoe neem je de beste selfies?

Type training
Groepssessie: Max 10 personen
30 min

Inschrijven
Social Media

Social media

Wil je meer likes op facebook of Instagram? Altijd al willen weten hoe je iemand kunt ‘Taggen’ of waarom je een ‘#’ kunt gebruiken? Misschien zeggen deze begrippen je helemaal niets. Dan is het hoog tijd voor deze workshop. Met behulp van een Samsung expert word je snel een social media expert!

Workshops:
1. Hoe krijg je meer likes op je foto’s?
2. Hoe krijg je meer likes op je video’s?

Type training
Groepssessie: Max 10 personen
30 min

Inschrijven
Phone +

Phone +

Wil je je sportprestaties verbeteren? Wil je bijhouden waar je gelopen hebt en hoeveel stappen je neemt per dag? Of wil je uit een vliegtuig springen zonder van de grond los te komen? Onze Samsung expert helpt je verder.

Workshops:
1. Verbeter je sportprestaties met de Gear Fit 2
2. Ontdek de wondere wereld van de Gear VR & Gear 360°

Type training
Groepssessie: Max 5 personen
30 – 45 min

Inschrijven
Phone +

Galaxy S7edge | S7

Ontdek de bijzondere prestaties van onze vlaggenschip, de Galaxy S7edge en S7. Test de waterbestendigheid, de dual pixel technologie en hoe je super snel draadloos kan laden.

Inschrijven

Samsung
Experience
Store Brussel

Lambermontlaan 1, 1000 Brussel >

Openingsuren
Ma 10u – 19u
Di 10u – 19u
Woe 10u – 19u
Do 10u – 20u
Vr 10u – 19u
Zat 10u – 19u
Loading