Ontdek de wereld van Samsung
in de Experience Store

De Samsung Experience Store opende zijn deuren op 20 oktober 2016 in het winkelcentrum Docks Bruxsel. Het is een unieke plaats in België waar je een uitgebreid gamma Samsung-producten op een persoonlijke manier kan ontdekken. Een bezoek in de Experience Store is dus de uitgelezen kans om met het hele gezin inspiratie op te doen en nieuwe elektronische snufjes uit te proberen.

Kom langs en ervaar het zelf:
Lambermontlaan 1, 1000 Brussel >

Do bigger things

Lancering Galaxy Note8 in Docks Bruxsel

Galaxy Note8 wordt op vrijdag 15 september gelanceerd in België. Kom op 15 of 16 september naar de Samsung Experience Store voor de feestelijke lancering en krijg een wireless charger t.w.v. € 79,99 cadeau bij aankoop van jouw Galaxy Note8.

En dat is niet alles. Word die dag nog een S Pen expert en haal alles uit je gloednieuwe smartphone. Onze Note8 experts beantwoorden al je vragen en geven je een complete trainingssessie.

Mis geen enkel evenement of
aanbieding meer!

Wil je op de hoogte blijven van alle evenementen, acties en promoties in de Samsung Experience Store in Docks Brussel? Wil je er graag bij zijn om als eerste de nieuwste smartphone te kunnen testen? Ontdek dan nu onze speciale aanbiedingen en exclusieve voordelen in onze nieuwsbrief en neem ondertussen ook interessante weetjes mee over de allernieuwste producten en technologieën. Kortom, er zijn meer dan redenen genoeg om je nu in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van activiteiten en promoties in de winkel. Meld je hieronder aan.

Aanmelden

De allerbeste service

De Samsung Experience Store is er om je blijvend van dienst te zijn. Geen handige Harry met een smartphone? Wij helpen je graag met het configureren van je toestel en zoeken samen met jou naar een optimale abonnementsformule. In diverse workshops kun je leren het maximum uit je apparatuur te halen. Probleempje met je telefoon? Wij repareren je toestel als het kan terwijl je wacht.

Verkoop icoon

Verkoop

Koop je nieuwe smartphone met of zonder abonnement.

Reparatie icoon

Reparatie

Is je product defect? Kom even langs, onze experts staan klaar om je te helpen.

Hulp icoon

Configuratie

Vragen over de instellingen van je nieuwe toestel? Wij helpen je graag op weg.

Software update icoon

Software-update

Je toestel up-to-date houden? Wij zetten er ter plekke de laatste software op.

Lambermontlaan 1 - 1000 Brussel - T: 02/216.26.64
Openingsuren ma - za 10:00 - 19:00 - Donderdag open tot 20:00

Loading