SUHD TV

De technologische ontwikkelingen staan niet stil. Door het verbeteren van onze SUHD-beeldkwaliteit kunnen we een bijzonder hoge resolutie, meer kleuren en een helderder beeld bieden. Quantum-dot technologie is de nieuwe definitie van levensecht. Klik hier voor meer informatie over onze quantum-dot technologie en HDR 1000. HDR, High Dynamic Range, is een nieuwe beeldtechnologie die garant staat voor veel helderdere en contrastrijkere beelden.

Picture quality with quantum dot color off

Quantum dot tv Klik op ‘aan’ en ervaar de intense kleuren van Quantum dot

Quantum dot-technologie laat je genieten van nauwkeurige en adembenemende kleuren. Quantum dots zijn hele kleine kristallen, tot 30.000x kleiner dan een menselijke haar. Afhankelijk van hun grootte geven ze licht in één bepaalde, zeer pure en intense kleur. De kleinste quantum dots geven blauw licht, grotere geven groen licht en de grootste geven rood licht. Het scherm levert 96% van alle kleuren van de DCI-standaard, de standaard die in filmzalen geldt. Zo krijg je een kijkervaring die nog dichter bij de realiteit komt. De combinatie van rijke kleuren en subtiele tinten creëert de meest levensechte beelden. Deze technologie is bovendien erg milieuvriendelijk, want Samsungs SUHD-panelen zijn zeer energie-efficiënt en cadmiumvrij.

HDR 100 SUHD TV picture quality

HDR 1000
Sleep de slider naar rechts en ervaar het
enorme kleurbereik van HDR 1000


100 1000

High Dynamic Range is een nieuwe beeldtechnologie die garant staat voor veel helderdere en contrastrijkere beelden. Dankzij HDR schitteren niet alleen de helderste delen van het beeld meer dan ooit, maar zie je ook elk kleinste detail in de donkerste schaduwen. Het hogere contrast en de betere zwartweergave maken veel meer detail zichtbaar in donkere scènes.

HDR, de nieuwe standaard voor contrast

Met HDR 1000 geniet je van perfect beeld onder alle omstandigheden, ook als je overdag TV kijkt in een zeer lichte kamer. Op standaard TV’s zijn de kleuren, de helderheid en het contrast drastisch gereduceerd tegenover 64x meer kleuren HDR geniet je van veel realistischere en natuurlijkere beelden. De helderheid is veel hoger, het contrast is veel intenser, en ook de kleuren zitten dichter bij de realiteit.

Alle hier genoemde specificaties en beschrijvingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties en beschrijvingen van het product.

Alle functies, kenmerken, specificaties, GUI's en andere productinformatie die in dit document worden beschreven, zoals onder andere de voordelen, het ontwerp, prijzen, onderdelen, prestaties, beschikbaarheid en capaciteiten van het product, kunnen wijzigen zonder kennisgeving of verplichting. De schermafbeeldingen zijn gesimuleerde weergaves en dienen alleen voor demonstratiedoeleinden.