Hvordan bruger jeg min tørretumbler med SmartThings?

Tilslut din Samsung-tørretumbler til SmartThings-appen, og administrer den med et enkelt tryk. SmartThings-appen hjælper dig med at finde den mest effektive måde at vaske tøj på for at frigøre mere tid til dig.

Oplev forskellige funktioner med SmartThings

SmartThings-appen er en enkel, nem fjernbetjening til dit apparat. For at bruge de forskellige bekvemme tørretumblerfunktioner skal du tilslutte din Samsung-tørretumbler med SmartThings-appen på din smartphone.

Sørg for, at din tørretumbler og din smartphone er forbundet til et Wi-Fi-netværk, før du starter. Alle funktioner er tilgængelige på en Wi-Fi-forbindelse. Husk også at synkronisere din Samsung-konto og SmartThings-appen med din tørretumbler.

Hvis du har brug for mere information om tilslutning af din tørretumbler til SmartThings-appen på din smartphone, se venligst ”Hvordan forbinder jeg SmartThings til min tørretumbler?'

Samsung tørretumbler med smartthings.

Tryk på tørretumblerkortet, og tryk på de 3 prikker øverst til højre på skærmen for at administrere de grundlæggende indstillinger.

• Indstillinger: Du kan overvåge energiforbruget med Energimonitoren her.
  • Vælg et land/sted: Søg og indstil dit land og din placering.
  • Information: Du kan se modelnummer, oplysninger og enhedstype her.
  • HomeCare Wizard: Du kan tjekke den ugentlige rapport for din tørretumbler på HomeCare Wizard. Se energimonitoren og enhedshistorikken.
Tørretumbler grundlæggende indstillinger.

Naviger i dine SmartThings-tørretumblerfunktioner

SmartThings vil foreslå dig den bedste måde at administrere dit vasketøj og din tid.

Det er enkelt og nemt at indstille en grundlæggende tørrecyklus. Følg vejledningen nedenfor. Du kan også se de grundlæggende funktionskategorier nedenfor på hovedskærmen.

• Tørreniveau: Du kan indstille typerne af tørreniveauer på enheden.
  • Tørretid: Driftstiden kan ændres afhængigt af den valgte sluttid.
  • Forebygge krølning: Tørretumbleren vil rotere tromlen med mellemrum efter at have afsluttet tørrecyklussen for at forhindre at tøjet bliver krøllet.
  • Fugtalarm: Det vil sende dig en advarsel, når stadigt der er fugtigt tøj.
  • Min cyklusliste: Du kan indstille din egen cyklusliste ud fra tøjets stof og materiale. Det vil også vise dig energiforbruget for hver type.
  • Min favorit: Du kan gemme cyklusser og muligheder med titler til dine egne tørremønstre.
  • Autocyklus link: Den vil automatisk vælge den bedst egnede tørrecyklus, når vaskemaskinen er registreret på samme SmartThings-lokation.
  • Hold forbindelsen: Når du har tændt for Smart Control, kan du fjernbetjene tørretumbleren, selvom cyklussen er afsluttet.
Tørretumbler smartthings grundlæggende indstilling. Tørretumbler smartthings grundlæggende indstilling.

Trin 1. Tryk på cirklen eller teksten (f.eks. bomuld) på hovedskærmen.

Tørretumbler smartthings grundlæggende indstilling 2. Tørretumbler smartthings grundlæggende indstilling 2.

Trin 2. Vælg den ønskede cyklusliste til dit vasketøj, og tryk på OK.

Tørretumbler smartthings grundlæggende indstilling 3. Tørretumbler smartthings grundlæggende indstilling 3.

Trin 3. Indstil tørreniveauet og tryk på OK.

Tørretumbler smartthings grundlæggende indstilling 4. Tørretumbler smartthings grundlæggende indstilling 4.

Trin 4. Indstil det ønskede tørreniveau og tryk på OK.

Bemærk: Nogle af valgmulighedernes navne, såsom Cyklusser og Tørreniveau, kan afvige fra de tørretumblermodeller, du har.

VASKEOPSKRIFT vil finde den bedste cyklus for dig.

Tørretumbler vasketøj opskrift hjem. Tørretumbler vasketøj opskrift hjem.

Trin 1. Tryk på VASKEOPSKRIFT på skærmen.

Tørretype vælg. Tørretype vælg.

Trin 2. Vælg din vasketype på skærmen, og tryk på NÆSTE. Den vil bede dig om flere detaljer om det valgte element.

Tørreniveau. Tørreniveau.

Trin 3. Vælg tørreniveauet og indstil din præference for Forebyggelse af krølning. Tryk derefter på HENT OPSKRIFT.

Anbefalet cyklus. Anbefalet cyklus.

Trin 4. Derefter vil VASKEOPSKRIFT anbefale den bedste tørrecyklus til dit vasketøj. Hvis du vil bruge opskriften, skal du trykke på Start på skærmen..

VASKEPLANLÆGGER vil anbefale tørrecyklussen baseret på din indstillingstid.

Tørretumbler smartthings vaskeplanlægger 1. Tørretumbler smartthings vaskeplanlægger 1.

Trin 1. Tryk på VASKEPLANLÆGGER på skærmen.

Tørretumbler smartthings vaskeplanlægger 2. Tørretumbler smartthings vaskeplanlægger 2.

Trin 2. Tryk på sluttidspunktet for at indstille tørretiden.

Tørretumbler smartthings vaskeplanlægger 3. Tørretumbler smartthings vaskeplanlægger 3.

Trin 3. Du kan indstille den ønskede tørretid her. Indstil tiden, og tryk på Start.

Tørretumbler smartthings vaskeplanlægger 4. Tørretumbler smartthings vaskeplanlægger 4.

Trin 4. Du kan bruge en anbefalet tørrecyklus baseret på tid. Tryk på afkrydsningsfeltet (v) på banneret, og vælg NÆSTE for at starte.

Bemærk: Valgte muligheder kan ikke ændres, mens vasketøjet er ved at blive vasket. (Ændringer vil blive afspejlet i den næste vaskesession.)

Bemærk:

• Tilgængelige teknologier og funktioner kan variere afhængigt af land, tjenesteudbyder, netværksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver appforbindelsen, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version.
  • Mobilskærmbilleder på dette indhold kan variere afhængigt af den enhedsmodel, du har.