Aktivér LTE-tjeneste til dit Samsung Galaxy Watch

Samsung har Bluetooth- og LTE-kompatible smartwatches! LTE-versionen kan modtage opkald og beskeder uden at være forbundet med en telefon. Du skal dog først aktivere tjenesten til dit ur via den samme operatør som din mobiltelefon.

Galaxy Watch

Bemærk: Du kan kun aktivere mobilnettet, når du bruger en telefon med Android-styresystemet 5.0 eller nyere og med 1,5 GB RAM eller højere. Du skal være tilsluttet til et Wi-Fi- eller mobilnetværk. Abonnementer og forbindelsesmetode kan variere afhængigt af operatøren. Denne vejledning gælder kun for LTE-versioner af Samsung-smartwatches.

Når du tilslutter uret til din telefon første gang, får du besked om at aktivere din operatørs tjeneste på uret. Når du har gjort det, skal du afslutte aktiveringsprocessen.

Bemærk: Dit ur skal være parret med en telefon for at aktivere tjenesten.

1. Gå til og åbn Galaxy Wearable-appen på din telefon, og tryk derefter på Indstillinger for ur.

2. Tryk på Mobilabonnementer; appen begynder at scanne efter et LTE-netværk, der kan bruges.

3. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre aktiveringen. Der skal indsættes et SIM-kort i din telefon.

Mobilabonnementer fremhævet i Galaxy Wearable appen

Hvis uret blev opsat uden en telefon, kan du stadig aktivere tjeneste til uret ved hjælp af selve uret.

Hvis du ikke kan aktivere tjenesten for dit ur, eller hvis det er blevet repareret og ikke længere kan oprette forbindelse til din operatørs netværk, skal du kontakte dem, oplyse urets unikke identifikationsnummer (EID, IMEI eller ICCID) og bekræfte, at du har det rigtige serviceabonnement.

1. Du kan finde EID-, IMEI- eller ICCID-nummeret på uret ved at navigere til og trykke på Indstillinger på uret.

2. Swipe til og tryk på Om ur og tryk derefter på Statusoplysninger.

3. EID, IMEI eller ICCID vises.

Samsung Galaxy Watch Statusinfo

Du kan også tjekke disse numre i Galaxy Wearable-appen. Åbn appen, og tryk derefter på Indstillinger for ur. Tryk derefter på Om ur og tryk derefter på Statusoplysninger. Her kan du se EID, IMEI eller ICCID.

Bemærk: Afhængigt af din model eller aktiveringsstatus kan det være, at dit ur ikke viser EID eller ICCID.