Mål din kropssammensætning med Galaxy Watch4 -serien

Indtil videre har Galaxy smart watches gjort mange fremskridt for at forbedre dit helbred. Galaxy Watch4-serien har mere avancerede sensorer til at analysere din krop mere præcist. Især den nye bioelektriske impedansanalyse (BIA) sensor giver dig mulighed for at måle dit kropsfedt og endda din skeletmuskulatur. Følg guiden herunder for at måle din Galaxy-kropssammensætning.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Forstå din krop med bioelektrisk impedansanalyse (BIA)

Watch4 kropssammensætning.

Normalt findes det på smarte skalaer, en bioelektrisk impedansanalyse (BIA) sensor kan måle din kropssammensætning, såsom din skeletmuskelmasse eller fedtmasse. Sensoren sender mikrostrømme til kroppen for at måle mængden af muskler, fedt og vand i kroppen. Selvom det er ufarligt for mennesker, må du ikke måle din kropssammensætning, hvis du er gravid.

Galaxy Watch4-serien kan kontrollere din nuværende kropstilstand inden for 15 sekunder med et enkelt tryk.

Vær opmærksom på følgende forhold, før du måler din kropssammensætning

Du kan få mere nøjagtige kropssammensætningsresultater ved at følge disse målebetingelser:

• Mål på samme tidspunkt af dagen (anbefales at måle om morgenen).
  • Mål på tom mave.
  • Mål efter at have gået på badeværelset.
  • Mål, når du ikke har din menstruation.
  • Mål, før du laver aktiviteter, der får din kropstemperatur til at stige, såsom at træne, tage brusebad eller gå i sauna.
  • Mål efter fjernelse af metalgenstande fra din krop, f.eks. en halskæde.

Sådan måles din kropssammensætning

Følg nedenstående trin for at måle din kropssammensætning.

Watch4 mål trin1. Watch4 mål trin1.

Trin 1. Tryk på Samsung Health på app-skærmen

Watch4 mål trin2. Watch4 mål trin2.

Trin 2. Tryk på kropssammensætning.

Watch4 mål trin3. Watch4 mål trin3.

Trin 3. Tryk på Mål.

Watch4 mål trin4. Watch4 mål trin4.

Trin 4. Indtast din vægt, og tryk på Bekræft.

Watch4 mål trin5. Watch4 mål trin5.

Trin 5. Placer dine midterste og ringfingre på Hjem og Tilbage-tasterne for at begynde at måle din kropssammensætning.

Watch4 mål trin6. Watch4 mål trin6.

Trin 6. Kontroller målte kropssammensætningsresultater på skærmen.

Bemærk: Hvis du måler kropssammensætning for første gang, skal du indtaste din højde og køn. Du kan også se, hvordan du måler det detaljeret på skærmen ved at trykke på Sådan måles.

For at se de yderligere oplysninger, der er relateret til kropssammensætningen, skal du bruge rammen eller stryge opad eller nedad på skærmen.

Korrekt målestilling

• Sæt begge dine arme på brysthøjde, så dine armhuler er åbne, mens de ikke kommer i kontakt med din krop.
  • Lad ikke de to fingre, der er placeret på tasterne Hjem og Tilbage, komme i kontakt med hinanden. Rør heller ikke ved de andre dele af dit ur med fingrene undtagen tasterne.
  • Hold dig stabil, og bevæg dig ikke for nøjagtige måleresultater.
  • Signalet kan opleve afbrydelser, når din finger er tør. I dette tilfælde måles din kropssammensætning efter påføring af toner eller lotion for at gøre din fingers hud fugtig.
  • Tør uret på bagsiden rent før måling for at få nøjagtige måleresultater.

Bemærk:

• Målinger er kun beregnet til generelle wellness- og fitnessformål. Ikke beregnet til brug til påvisning, diagnose, behandling af en medicinsk tilstand eller sygdom. Målingerne er kun til din personlige reference. Kontakt en læge for at få rådgivning.
  • Mål ikke, hvis du har en implanteret pacemaker, defibrillator eller andet elektronisk medicinsk udstyr inde i din krop.
  • Mål ikke, hvis du er gravid.
  • Måleresultaterne er muligvis ikke nøjagtige, hvis du er under 20 år.
  • Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af softwareversionen, landet eller regionen.

Sådan bruges Samsung Members-appen

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.