Sådan bruges Samsung Members-appen

Ekspert-support, Fællesskabsforbindelse og eksklusive frynsegoder. Oplev dine muligheder med Samsung Members. Herinde kan du få insider-know-how, de rigtige løsninger fra de mennesker, der ved noget, flere af de ting du elsker, og styrken til at hjælpe med at skabe fremtiden.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som dine løsninger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Udforsk Samsung Members

Samsung Members føllesskabet, kan du oprette forbindelser og dele med andre. Del tip og anmeldelser, dine fantastiske løsninger med andre Galaxy-brugere i fællesskabet. Det er et peer-ledet sted som dig.

Udforsk fællesskab

Du kan nemt få insidernyheder og info fra eksperter gennem Nyheder og tip. Du kan også få tip og tricks til at bruge din teknologi til sit fulde potentiale.

Udforsk nyheder og tip

Du får muligvis også mest muligt ud af specialtilbud fra Samsung-fordele. Få eksklusive frynsegoder for de ting, du elsker, og steder du tager til.

Udforsk fordele

Bemærk: Nogle menuer er muligvis ikke tilgængelige afhængigt af landet.

Kontakt Samsung Members, for eventuelle fejl eller forespørgsler, når du bruger Samsung-produkter og -tjenester. Du kan også finde ofte stillede spørgsmål. Hver funktion leveres, når du vælger fanerne Udforsk og Få hjælp.

Telefonpleje

pas bedst på din Galaxy. Du kan nemt udføre diagnosticering for at kontrollere tilstanden på din enhed.

• Automatiske kontroller
  • Interaktive kontroller
  • Rens hukommelsen
  • Optimer indstillinger
Telefonpleje ved hjælp af Samsung Members

FAQs

Få de svar, du har brug for. En omfattende FAQ-sektion er klar med de svar, du ledte efter. Du kan også bede Samsungs ekspertrådgivere direkte om mere dybtgående svar eller sende rapporter om problemer som f.eks. apps, der går ned.

Ofte stillede spørgsmål fra Samsung Members

Feedback

Stil spørgsmål til vores eksperter, eller send fejlrapporter direkte fra din enhed.

Sådan sendes feedback

Bemærk: Forslag er muligvis ikke tilgængelige afhængigt af landet.

Med Samsung Members-applikationen kan du indsende en fejlrapport til fejlfinding af din enhed. Du kan indsende en rapport om problemer som langsom enhed, overophedning, system/indstillinger og meget mere. Se nedenstående trin for, hvordan du indsender en fejlrapport.

Trin 1.
 Åbn Samsung Members-appen, og tryk derefter på +-tasten nederst til højre.

Trin 2. Tryk på Fejlrapporter.

Gå til fejlrapporter

Trin 3. Der vises en besked, hvor du vælger Altid for at sende systemlogdataene eller Bare denne gang. Vi anbefaler, at du har forbindelse til Wi-Fi-netværk afhængigt af din mobilnetværksplan.

Trin 4. Du vil være i stand til at vælge mellem Kategori på hvilket problem din enhed kan opleve på listen.

Trin 5. Indtast problemoplysninger, eller vedhæft en video eller et skærmbillede for at gøre det lettere at forstå. Tryk derefter på Send-ikoner for at færdiggøre rapporten.

Rapporter fejl i detaljer

Sådan rapporteres fejl ved hjælp af Galaxy Wearable-applikationen

I tilfælde af en bærbar enhed er det muligt at sende fejlrapporter ved at få adgang til Galaxy Wearable-appen i stedet for direkte adgang til Samsung

Members-appen.

Trin 1.
 Start Galaxy Wearableappen > tryk på Menu (tre vandrette linjer) på venstre-øverste side.

Trin 2. Tryk på Kontakt os > tryk på Fejlrapporter.

Sådan rapporteres fejl ved hjælp af Galaxy Wearable

Trin 3. Vælg Altid eller Kun denne gang og tryk derefter OK.

Trin 4. Beskriv problemet i detaljer og SEND

Sådan sendes fejlrapporter