Sådan får du en Samsung-konto og fordelene ved at have den

Samsung anbefaler kraftigt sine brugere at få så mange fordele ved at have en Samsung-konto, der understøtter en gratis integreret medlemskabstjeneste på tværs af dine enheder. Find ud af, hvor let du kan få en Samsung-konto, og forsæt med os.

Fordele ved at have en Samsung-konto

Din Samsung-konto er en gratis integreret medlemskabstjeneste, der giver dig mulighed for at bruge Samsung-tjenester på smartphones, tablets, hjemmesider, tv'er og andre enheder. Nyd forskellige Samsung-tjenester via din Samsung-konto uden at skulle tilmelde dig hver enkelt tjeneste separat. Din Samsung-konto giver dig ikke kun adgang til eksklusive apps som SmartThings og Samsung Pay, den giver dig mulighed for at tage backup, gendanne og synkronisere dine data mellem flere enheder og meget mere. Dette hjælper også, hvis du glemmer dit id eller din adgangskode.

Hvordan opretter jeg en Samsung-konto?

Du kan tilmelde dig en Samsung-konto gennem en Samsung-mobilenhed eller fra Samsungs websted.

• Tilmeld dig fra en Samsung-mobilenhed

Hvis du vil registrere dig med en Samsung-mobilenhed, skal du følge disse trin:

Skærmbilledet Indstillinger. Skærmbilledet Indstillinger.

Trin 1. Åbn "Indstillinger" fra din apps-skærm, og tryk på "Konti og sikkerhedskopiering".

Skærmbilledet Konti og sikkerhedskopiering. Skærmbilledet Konti og sikkerhedskopiering.

Trin 2. Klik på "Administrer konti".

Skærmbilledet Administrer konti. Skærmbilledet Administrer konti.

Trin 3. På dette skærmbillede skal du trykke på "Tilføj konto".

Skærmbilledet Tilføj konto. Skærmbilledet Tilføj konto.

Trin 4. Vælg den mulighed, du ønsker, og læs derefter og accepter aftalen om vilkår og betingelser ved at markere samtykkeikonet.

Valet för Skapa konto markerat. Valet för Skapa konto markerat.

Trin 5. 5. Indtast dine personlige oplysninger, og tryk på knappen "Opret konto".

Trin 6. Du skal konfigurere totrinsbekræftelsen, så du skal registrere dit telefonnummer. Når du indtaster det, skal du trykke på knappen "Ok".

Trin 7. Det sidste trin er at validere din e-mail. Tryk på muligheden "Gå til indbakke", og valider den for at komme i gang med at nyde godt af din Samsung-konto.

Hvis du vil tilmelde dig en konto fra Samsungs websted, skal du følge disse trin.

Trin 1. Besøg Samsung-kontos websted og vælg “Opret konto”.

Trin 2. Læs og accepter aftalen om vilkår og betingelser ved at klikke på "Acceptér".

Trin 3. Indtast dine personlige oplysninger, og opsæt totrinsbekræftelse.

Trin 4. Når du indtaster alle oplysningerne og fuldfører totrinsbekræftelsen, behøver du kun at validere din e-mail for at begynde at bruge Samsung-kontoen.

Ja, men dette kan ændre sig afhængigt af din placering. Tjek følgende liste for at lære om politikken om minimumsalder.

Bemærk: For alle lande, der ikke er angivet nedenfor, er 13 år minimumsalderen for at administrere sin egen Samsung-konto.

• Minimum 13 år: USA, Canada, Singapore, Portugal, Belgien, Estland, Letland, Finland, Grønland, Island, Brasilien.

• Minimum 14 år: Korea, Spanien, Ukraine, Kina, Storbritannien, Gibraltar, Cypern, Nordmakedonien, Bulgarien, Litauen, Italien, Østrig, Rusland, Georgien, Peru, Andorra, Chile, Venezuela.

• Minimum 15 år: Vietnam, Grækenland, Serbien, Danmark, Færøerne, Norge, Tjekkiet, Australien, Japan, Frankrig.

• Minimum 16 år: Tyskland, Ungarn, Holland, Irland, Monaco, Kroatien, Kosovo, Slovenien, Luxembourg, Liechtenstein, Sverige, Slovakiet, Polen, Armenien, Aruba, Hollandsk Caribien, Curaçao, Saint Martin, San Marino, Rumænien.

• Minimum 18 år: Mexico, Albanien, Montenegro, Aserbajdsjan, Usbekistan, Hong Kong, Malaysia, Indonesien, New Zealand, Sydafrika, Nigeria, Senegal, Kenya, Ghana, Colombia.

• Minimum 19 år: Algeriet.

• Minimum 20 år: Thailand.

Hvad er totrinsbekræftelse?

Totrinsbekræftelse føjer endnu et lag af sikkerhed til din konto. For at logge ind skal du bruge din adgangskode plus en verificeringskode fra en sms sendt til din telefon, fra en godkendelsesapp eller fra et sæt backupkoder. Selv hvis nogen får fat i din adgangskode, vil de stadig ikke kunne logge ind, fordi de ikke har dine verificeringskoder.

Det er nemmere, end du tror, for nogen at stjæle din adgangskode. En dårlig app downloadet fra internettet eller et klik på et ondsindet link, og nogen ville kunne:

• Få adgang til din opkaldshistorik og tekstbeskeder
  • Se alle billeder, du har synkroniseret med skyen
  • Få adgang til alle dine tilknyttede konti

Totrinsbekræftelsen holder personer, der vil have dine data, ude af din konto, selvom de har din adgangskode.

Gå til enhedsindstillinger, og tryk derefter på dit profilbillede i øverste højre hjørne af skærmbilledet. Klik derefter på indstillingen Adgangskode og sikkerhed, og tryk på Totrinsbekræftelse.

Bekræft det telefonnummer, du vil bruge til at modtage verificeringskoder via sms.

Når du har konfigureret totrinsbekræftelsen, skal du hver gang du logger ind på din Samsung-konto indtaste den verificeringskode, der sendes til dit telefonnummer, bortset fra andre verificeringsmetoder.

Log ind-proces:

1 Indtast id og adgangskode.
2 Bekræft verificeringskoden der blev sendt til din telefon.
3 Indtast verificeringskoden og log ind.

Du kan vælge Spring totrinsbekræftelse over på denne telefon næste gang på den enhed, du bruger til at logge ind. Når denne enhed er valgt som en pålidelig enhed, behøver du ikke længere at gennemføre totrinsbekræftelsesprocessen på denne enhed.

Din Samsung-konto giver mere end én mulighed for at modtage en verificeringskode. Disse muligheder omfatter modtagelse af en kode via SMS-besked, brug af en godkendelsesapp (f.eks. Microsoft™ Authenticator) og backupkode.

Selv hvis du ikke har det samme telefonnummer, som du oprindeligt registrerede, eller du mister din mobiltelefon, eller du ikke kan modtage sms'en, vil du stadig kunne få adgang til din konto med en af de andre muligheder. Vælg din foretrukne metode til at bekræfte din konto.

Skærmbilledet med totrinsbekræftelse. Skærmbilledet med totrinsbekræftelse.

Der er tre bekræftelsesmetoder, du kan vælge for at logge ind på din Samsung-konto: "Tekstbeskeder", "Brug godkendelsesapp" og "Backupkoder".

Du kan registrere op til tre telefonnumre til at modtage verificeringskode via SMS-besked. Disse enheder skal allerede være registreret på din Samsung-konto.

For at holde dine oplysninger sikre skal du huske at opdatere din adgangskode ofte ud over at bruge totrinsbekræftelse og ikke bruge det samme id og adgangskode, som du bruger til andre tjenester.

For mere information kan du besøge Samsung Account-brugervejledning

Der er tre andre muligheder udover at modtage verificeringskoden til dit almindelige nummer:

1 Hvis du har en anden Galaxy-enhed, der er logget ind på din Samsung-konto, vil en verificeringskode blive sendt til den pågældende enhed via sms.
2 Du kan også bruge en engangsadgangskode-app (OTP), for eksempel Microsoft™ Authenticator-appen, til at modtage verificeringskoden.

For at konfigurere en OTP-app skal du gå til dine enheds indstillinger, trykke på dit Samsung-konto profilbillede, vælge Sikkerhed, derefter Totrinsbekræftelse og til sidst trykke på Tilføj OTP.

Bemærk: Hvis du ikke kan installere og køre OTP-appen, skal du muligvis først registrere din enhed på listen over pålidelige enheder via enhedsindstillinger; tryk på dit Samsung-konto profilbillede, vælg Sikkerhed, derefter Totrinsbekræftelse og til sidst klik på Pålidelige enheder.

3 Du kan bruge en af de backupkoder, der leveres, når du aktiverer totrinsbekræftelse. Hvis du ikke kan modtage tekstbeskeder og ikke kan installere en OTP-app, kan du bruge en backupkode.

Besøg vejledningen til totrinsbekræftelse for at få mere at vide om denne funktion.

Hvis du har fået nyt telefonnummer eller har et telefonnummer, du ikke længere bruger, kan du tilføje eller fjerne disse numre fra din konto. Husk, at du kan registrere op til 3 telefonnumre.

1 Mobilenhed: Gå til enhedsindstillingerne, tryk på Samsung-konto, vælg Konto, og tryk på Adgangskode og sikkerhed. Klik derefter på Totrinsbekræftelse, vælg Telefonnummer, og tryk til sidst på Tilføj for at registrere et andet nummer.
2 PC-websted: Gå til Samsung Accounts officielle websted, klik på Log ind, gå til Sikkerhed, vælg Adgangskode og sikkerhed, klik på Totrinsbekræftelse og tryk til sidst på Telefonnummer for at tilføje et andet nummer til at modtage tekstbeskeder.

Bemærk: Hvis du har ændret dit telefon nummer og ønsker at opdatere det så du får koden til to-trinsbekræftelsen sendt til dit nye telefon nummer, skal du kontakte Samsung Support, som vil tjekke dine detaljer og oprette en sag, så du kan opdatere dette.

For at forbedre sikkerheden og privatlivets fred og for at beskytte dine personlige oplysninger kan Totrinsbekræftelse ikke deaktiveres.

Hvordan kan jeg finde mit id eller adgangskode, hvis jeg har glemt det?

Samsung tager dig gennem en række processer for at hjælpe dig med at huske dit Samsung-id og din adgangskode, hvis du skulle glemme dem. På denne måde kan du genfinde dine data uden at miste indholdet af din Samsung-konto.

Det kan ske, at du mister eller glemmer dine loginoplysninger til din Samsung-konto. Hvis du ikke kan huske dit Samsung id, skal du følge disse trin for at genfinde det:

Trin 1. Åbn loginsiden for din Samsung-konto, og vælg "Find ID". Trin 1. Åbn loginsiden for din Samsung-konto, og vælg "Find ID".

Trin 1. Start Samsung-konto, og tryk på "Find id".

Trin 2. Indtast dit telefonnummer eller din e-mail, og tryk på Fortsæt. Trin 2. Indtast dit telefonnummer eller din e-mail, og tryk på Fortsæt.

Trin 2. Indtast dit telefonnummer eller e-mail til genfinding, og tryk på "Fortsæt".

Trin 3. Indtast dine personlige oplysninger, og vælg Fortsæt. Trin 3. Indtast dine personlige oplysninger, og vælg Fortsæt.

Trin 3. Indtast de ønskede data, og tryk på "Fortsæt".

Hvis du ikke kan huske din Samsung-adgangskode, skal du følge disse trin for at nulstille den:

Trin 1. Åbn din Samsung-konto, og vælg Glemt din adgangskode? Trin 1. Åbn din Samsung-konto, og vælg Glemt din adgangskode?

Trin 1. Start Samsung-konto, og tryk på "Glemt adgangskode?".

Trin 2. Indtast dit Samsung-id (e-mail), og tryk på "Nulstil adgangskode". Trin 2. Indtast dit Samsung-id (e-mail), og tryk på "Nulstil adgangskode".

Trin 2. Indtast dit id (e-mail) og tryk på "Nulstil adgangskode".

Trin 3. Hvis du ikke bekræftede dit telefonnummer, da du tilmeldte dig Samsung-kontoen, skal du indtaste din e-mailadresse og klikke på "Fortsæt". Trin 3. Hvis du ikke bekræftede dit telefonnummer, da du tilmeldte dig Samsung-kontoen, skal du indtaste din e-mailadresse og klikke på "Fortsæt".

Trin 3. Hvis du ikke bekræftede dit telefonnummer, da du tilmeldte dig Samsung-kontoen, skal du indtaste din e-mailadresse og klikke på "Fortsæt".

En e-mail vil blive sendt til den angivne e-mailadresse, hvor du nemt kan nulstille din adgangskode.

Bemærk: Hvis den e-mailadresse, du indtastede, da du tilmeldte dig din konto, er blevet slettet, eller hvis du ikke modtager e-mailen til nulstilling af adgangskode, bedes du kontakte Support.

Du kan også genvinde din adgangskode med denne metode:

• Hvis du har oprettet et sikkerhedsspørgsmål til din konto:
Trin 1. På skærmen Bekræft, at det er dig, skal du trykke på "Bekræft med sikkerhedsspørgsmål". Trin 1. På skærmen Bekræft, at det er dig, skal du trykke på "Bekræft med sikkerhedsspørgsmål".

Trin 1. Tryk på "Bekræft med sikkerhedsspørgsmål" på skærmbilledet Bekræft det er dig.

Trin 2. Indtast dit svar, og tryk på "Bekræft". Hvis dit svar er korrekt, kan du nulstille din adgangskode. Trin 2. Indtast dit svar, og tryk på "Bekræft". Hvis dit svar er korrekt, kan du nulstille din adgangskode.

Trin 2. Indtast dit svar og tryk på ”Bekræft”. Hvis du svarer rigtigt, vil du straks kunne nulstille din adgangskode.

Hvad er log ind med Google?

Samsung tilbyder denne funktion, så du nemt og bekvemt kan bruge en Google-konto til at logge ind på din Samsung-konto. Så du kan have én konto til to forskellige applikationer.

Trin 1. Åbn for din Samsung-konto, og tryk på "Log ind med Google". Trin 1. Åbn for din Samsung-konto, og tryk på "Log ind med Google".

Trin 1. Åbn for din Samsung-konto, og tryk på "Log ind med Google" på loginskærmen.

Trin 2. Vælg den Google-konto, du vil logge ind på, i popup-menuen. Trin 2. Vælg den Google-konto, du vil logge ind på, i popup-menuen.

Trin 2. Vælg, hvilken Google-konto du vil bruge til at logge ind.

Trin 3. Udfør en "totrinsbekræftelse", og brug kun din Google-konto. Trin 3. Udfør en "totrinsbekræftelse", og brug kun din Google-konto.

Trin 3. Du vil være nødt til at foretage en "Totrinsbekræftelse" ved hjælp af den kode, som du modtager til dit telefonnummer. Du kan derefter bruge din Google-konto med din Samsung-konto.

Trin 1. I menuen "Indstillinger" skal du trykke på "Google". Trin 1. I menuen "Indstillinger" skal du trykke på "Google".

Trin 1. Åbn menuen ”Indstillinger”, og tryk på ”Google”.

Trin 2. Tryk på din Google-konto, og klik på pilen til højre for din konto. Trin 2. Tryk på din Google-konto, og klik på pilen til højre for din konto.

Trin 2. På dette skærmbillede skal du trykke på knappen "Log ind på din Google-konto".

Trin 3. Vælg den Google-konto, du vil bruge, ved at trykke på den. Trin 3. Vælg den Google-konto, du vil bruge, ved at trykke på den.

Trin 3. Vælg den Google-konto, du vil bruge.

Hvorfor får jeg en fejlmeddelelse, når jeg logger ind på min Samsung-konto?

Nogle gange kan du støde på et problem, der forhindrer dig i at logge ind på din Samsung-konto. Nedenfor får du at vide, hvad du skal gøre, hvis dette usandsynlige scenarie sker.

Hvis du ikke kan logge ind, skal du først kontrollere, at din Android™-version og din Samsung-konto version er opdateret.
Kontroller Webstedet Samsung Account status. Nogle gange kan login-problemer være forårsaget af midlertidige systemproblemer.

1 Hvis du støder på en fejlmeddelelse som f.eks. "Der opstod en fejl under en SSL-forbindelse" eller "Login mislykkedes på grund af forskel mellem aktuelt klokkeslæt og enhed", skal du kontrollere dato- og tidsindstillingerne på din enhed. Af sikkerhedsmæssige årsager kræver Samsung-konti, at dato- og tidsindstillingerne stemmer overens med den faktiske dato og klokkeslæt.
2 Hvis du stadig har problemer med at logge ind, bedes du kontakte kundesupport på Samsung Accounts officielle websted Vælg muligheden Kontakt os, og forklar, hvilken fejlmeddelelse du har modtaget.

Vores teknikere har muligvis også brug for, at du udleverer din enhedslog for at kunne få hjælp til at løse et problem. Sådan finder du loggen:

1 Tag din telefon.
2 Indtast *#9900# i telefonnummerfeltet.
3 Gå til fejlretningsniveau og vælg Høj (hvis høj ikke findes, tryk på MID). Når du har ændret fejlretningsniveauet, genstarter telefonen automatisk.
1 Slut din telefon til en pc ved hjælp af et USB-kabel.
2 I File Explorer skal du trykke på telefon, kopiere "log"-mappen og dele. Send os kun den fil, der matcher følgende format: dumpState_< code_date>.log (f.eks.: dumpState_G950FXXU4DSDA_201905231831.log)

Hvad skal jeg gøre, hvis der registreres et ukendt login eller hackingforsøg

Når du bruger din Samsung-konto, kan du registrere mistænkelig aktivitet, som du ikke har godkendt. Nedenfor kan du få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis du finder uautoriserede handlinger på din konto.

Tjek først din Samsung Accounts aktivitet.

Hvis du finder nogen af følgende oplysninger på din konto, kan det betyde, at din konto bliver brugt af en anden.

1 En e-mail om ”Nyt login”, da du ikke loggede ind.
2 Ændringer i dine indstillinger.
3 Enhver aktivitet på din konto, som du ikke har startet.
Trin 1. Gå til Indstillinger på din enhed, og tryk på din Samsung-konto profil. Trin 1. Gå til Indstillinger på din enhed, og tryk på din Samsung-konto profil.

Trin 1. Gå til enhedsindstillinger, og tryk på din Samsung-kontoprofil.

Trin 2. Tryk på "Enheder" for at se, om der er aktivitet på din konto, som du ikke har godkendt. Trin 2. Tryk på "Enheder" for at se, om der er aktivitet på din konto, som du ikke har godkendt.

Trin 2. Tryk på "Enheder" for at kontrollere, om der er en handling på din konto, som du ikke har godkendt.

Trin 1. Gå til det officielle Samsung-kontowebsted, og log ind på din konto. Trin 1. Gå til det officielle Samsung-kontowebsted, og log ind på din konto.

Trin 1. Gå til Samsung Accounts officielle websted, og log ind på din konto.

Trin 2. Gå til din profil, og vælg "Sikkerhed". Trin 2. Gå til din profil, og vælg "Sikkerhed".

Trin 2. Gå til din Samsung-kontoprofil, og vælg fanen "Sikkerhed".

Trin 3. Gå til "Seneste kontoaktivitet", klik på pilen for at se din aktivitet. Trin 3. Gå til "Seneste kontoaktivitet", klik på pilen for at se din aktivitet.

Trin 3. Gå til "Seneste konto og aktivitet", klik på højrepilen for at gennemgå din kontoaktivitet.

4 Enhver ukendt aktivitet i alle de tjenester, du bruger. For eksempel:
  • Data i skyen: Se efter eventuelle sikkerhedskopierings-, synkroniserings- eller sletningshandlinger, du ikke har startet.

• Galaxy Store / Galaxy Themes: Se efter ukendte køb eller slettet købshistorik.
1 Skift din adgangskode med det samme. Din adgangskode skal altid være en stærk ny adgangskode, og du bør ændre den regelmæssigt. Brug ikke den samme adgangskode til andre tjenester.
2 Konfigurer totrinsbekræftelsen som følger:
  • Mobile enheder: Gå til enhedsindstillinger, og tryk på "Konti og sikkerhedskopiering". Vælg "Administrer konti", tryk på Samsung-konto, klik på "Min profil", vælg "Sikkerhed og fortrolighed" og tryk på "Totrinsbekræftelse".

• PC-websted: Gå til Samsung Accounts officielle websted og log ind med din Samsung-konto. Gå til "Sikkerhed", og tryk på "Aktiver totrinsbekræftelsen”.

Hvordan sletter jeg min Samsung-konto?

Din Samsung-konto kan slettes permanent, hvis du ønsker det. Sletning af din Samsung-konto vil også slette alle dine kontooplysninger, personlige oplysninger og eventuelle resterende data.

Log ind på din Samsung-konto. Log ind på din Samsung-konto.

Trin 1. Log ind på din konto.

Tryk på Profil øverst på siden. Tryk på Profil øverst på siden.

Trin 2. Klik på muligheden "Profil".

Tryk på Administrer Samsung-konto. Tryk på Administrer Samsung-konto.

Trin 3. Klik på knappen Samsung Account-indstillinger.

Nederst på siden skal du vælge Slet konto. Nederst på siden skal du vælge Slet konto.

Trin 4. Klik på "Slet konto".

Når du sletter din Samsung-konto, vil dine oplysninger også blive slettet fra alle Samsung-tjenester, der er forbundet til din konto. Derudover vil alle oplysninger, der hører til din konto, såsom downloadede elementer, købshistorik osv. også blive slettet.

Sørg for at logge ud af dine enheder, før du sletter din Samsung-konto. Sletning af en Samsung-konto logger den ikke automatisk ud af dens enheder. Når din Samsung-konto er blevet slettet, vil du ikke længere kunne logge ind på dine enheder for at nulstille enhederne eller slette oplysninger på dine enheder.

For at finde ud af, hvilke tjenester du bruger med din Samsung-konto, skal du besøge Samsung-kontos officielle websted.