Sensorer for tilpasset lysstyrke på Galaxy Z Flip5

Lukket Galaxy Z Flip5 med tilpasset lysstyrke-indstillinger på skærmen.

Galaxy Z Flip5 tilbyder 1.600 nits lysstyrke, hvilket gør den perfekt anvendelig selv i lyse udendørsmiljøer. Så hvis din skærm er mørk, kan det være, at du bare holder den forkert.

Afhængigt af, hvordan du bruger din Galaxy Z Flip5, kan du uforvarende dække for en af sensorerne med hånden og dermed forhindre tilpasset lysstyrke i at fungere ordentligt.

Når du bruger Galaxy Z Flip5 i forsideskærmtilstand med kameraerne opad, kan fotomodstanden under panelet blive dækket af din hånd, som dermed blokerer for den tilpassede lysstyrkefunktion.

Tilsvarende, når du bruger Galaxy Z Flip5 i forsideskærmtilstand med kameraerne nedad, kan den lysmålende flimmer-sensor blive dækket af din hånd, som dermed blokerer for den tilpassede lysstyrkefunktion.

Hånd, der holder lukket Flip5 med finger over sensoren. Hånd, der holder lukket Flip5 med finger over sensoren.

For at undgå dette skal du altid holde din Galaxy Z Flip5 så ingen af fotosensorerne er dækket, hvilket sikrer den optimale tilpassede lysstyrke.

Hånd, der holder lukket Flip5 med finger over sensoren ved siden af kameraet. Hånd, der holder lukket Flip5 med finger over sensoren ved siden af kameraet.