Fingeraftrykssensor-gestus understøttes ikke længere på Galaxy Z Fold5 / Flip5

Finger, der swiper ned fra midten af en telefonskærm, som viser meddelelsespanelet

Fra og med Galaxy Z Flip5 / Fold5 er det ikke længere muligt at bruge gestusser med fingeraftrykssensoren til at åbne eller lukke meddelelsespanelet ved hjælp af sideknapperne. Du kan stadig få adgang til meddelelsespanelet ved at swipe ned fra toppen af skærmen eller fra hvilket som helst sted på skærmen. Du kan også åbne meddelelsespanelet fra toppen af Z Flip5's cover-skærm.

Hvis du ønsker at åbne/lukke meddelelsespanelet fra hvilket som helst sted på skærmen, skal du følge nedenstående trin.

Sådan aktiveres Swipe ned for meddelelsespanelet

1 Gå til Indstillinger
2 Vælg indstillinger for Startskærm
3 Aktivér Swipe ned for meddelelsespanelet
Gif, der viser, hvordan man swiper ned til meddelelsespanelet på startskærmen