Årsager og løsninger, når din Samsung Galaxy-enhed bliver varm

Samsungs Galaxy-produkter er designet med systembeskyttelse for at minimere nedbrydningen af produktets ydeevne under midlertidige temperaturudsving, og der er også batteribeskyttelse for at begrænse opladning ved et bestemt varmeniveau. Dog kan Galaxy-enheder i visse situationer og miljøer udsende varme på trods af disse sikkerhedsforanstaltninger.

En Samsung Galaxy-telefon på et strandhåndklæde i direkte sollys.

Når man anvender en tredjepartsoplader til brug for funktioner, der kræver en betydelig mængde strøm, er der flere årsager til, at din Galaxy-enhed kan afgive varme.

Apps

• App Installation
  • Brug af apps, der er processorintensive, såsom spil, streaming, GPS-tracking og mere.
  • Brug af flere vinduer eller apps til multitasking

Data og filer

• Gendannelse eller overførsel af produktdata
  • Upload eller download af store filer
  • Brug af store mængder data til synkronisering med din e-mail eller andre konti

Videoer

• Optagelse af en video under opdatering eller installation af en app
  • Foretage et videoopkald under download af en stor fil
  • Afspille eller optage en video under brug af navigation

Opladning

• Brug af en beskadiget oplader, ledning eller ekstern forbindelse
  • Brug af en tredjeparts oplader
  • Opladning med genstande, som f.eks. kreditkort, mellem enhed og oplader
  • Den eksterne forbindelse er dækket af fremmedlegemer som væske eller støv

Andet

• Brug af enheden i længere tid
  • Indledende opsætning efter køb
  • Genstart gentagne gange
  • Softwareopdateringer
  • Tilslutning til andre enheder

Der er nogle eksterne miljømæssige forhold, der kan få din Galaxy-enhed til at blive varmere end normalt, selvom den bruges i overensstemmelse med officielle anbefalinger. Samsung råder brugerne til at undlade at bruge enheden i længere perioder i miljøer som:

• Områder med forhøjet omgivelsestemperatur
    Såsom: saunaer, varme udendørsområder, uventilerede indendørsrum

• Direkte sollys

• Områder, hvor varmeafledning er vanskelig
    Såsom: under et tæppe, i lommen på en tung frakke, i en taske

• Foran et elektrisk tæppe, en varmemåtte, varmepude eller bilvarmer

• Områder med ringeeller intet signal
    Såsom: underjordiske områder, bjergområder, fjerntliggende øer og landeveje
En Galaxy-telefon i direkte sollys, mens den er fastgjort til en telefonholder på instrumentbrættet i en bil. En Galaxy-telefon i direkte sollys, mens den er fastgjort til en telefonholder på instrumentbrættet i en bil.
En person bruger en Galaxy-telefon i direkte solskin på stranden. En person bruger en Galaxy-telefon i direkte solskin på stranden.
En Galaxy-telefon ligger på et elektrisk tæppe. En Galaxy-telefon ligger på et elektrisk tæppe.

Hvis din Galaxy-enhed begynder at overophede, er der nogle handlinger, du kan foretage for at løse problemet.

• Tjek for eventuelle nuværende softwareopdateringer, og tjek derefter regelmæssigt for opdateringer.
Valg af Enhedspleje i Indstillinger Valg af Enhedspleje i Indstillinger

Trin 1. Gå til Indstillinger > Batterie- og enhedspleje.

Vælg Optimer nu. Vælg Optimer nu.

Trin 2. Tryk på Optimer nu.

Vælg Udført. Vælg Udført.

Trin 3. Tjek resultatet og tryk på Udført.

• Sluk for apps, der kører i baggrunden ved at starte ""Grænser for baggrundsforbrug""
Vælg Enhedspleje i Indstillinger Vælg Enhedspleje i Indstillinger

Trin 1. Gå til Indstillinger > Batterie- og enhedspleje.

Vælg batteri. Vælg batteri.

Trin 2. Tryk på Batteri.

Vælg strømbesparelse. Vælg strømbesparelse.

Trin 3. Tænd knappen Strømbesparelse.

Vælg Grænser for baggrundsforbrug. Vælg Grænser for baggrundsforbrug.

Trin 4. Tryk på Grænser for baggrundsforbrug.

Aktivering af funktionen 'Sæt ubrugte apps i søvntilstand'. Aktivering af funktionen 'Sæt ubrugte apps i søvntilstand'.

Trin 5. Tænd for Sæt ubrugte apps i søvntilstand.

Bemærk:

• Menuorganisation kan variere afhængigt af din enheds model og softwareversion.

• "Strømbesparelse" begrænser brugen af netværk, datasynkronisering og baggrundsinformation om placering.

Hvis du finder ud af, at din enhed (eller oplader) bliver varm under opladning, skal du fjerne opladeren fra din Galaxy-enhed, lukke alle kørende apps og vente på, at din enhed køler ned, før du oplader den igen.

Hvis du vælger at bruge trådløs opladning, skal du sørge for, at der ikke er nogen genstande, såsom metaller og kreditkort, mellem din enhed og den trådløse oplader.

Galaxy-telefon med trådløs oplader og USB-opladningskabel. Galaxy-telefon med trådløs oplader og USB-opladningskabel.

Hvis problemet fortsætter, prøv at oplade med en anden, kompatibel Samsung-oplader og et USB-kabel.

Vær også opmærksom på, at et beskadiget eller inkompatibelt opladningskabel kan forårsage varme i opladerporten.

Samsung vægoplader. Samsung vægoplader.

Bemærkninger:

• Galaxy smartphone, tablet og urbatterier har en garanti på et år.

• Hvis et Samsung-servicecenter identificerer et produktionsproblem med enheden inden for garantiperioden, vil det blive repareret eller udskiftet uden beregning. Hvis problemet ikke skyldes batteriet, men kan skyldes kundens uagtsomhed, eller hvis problemet opstår efter garantiperioden, kan enheden repareres mod betaling.

Lys tilstand er en funktion, der delvist tilpasser den maksimale processeringshastighed for en AP for at forbedre varmegenereringen og strømforbruget. Indstil Lys tilstand for at minimere varmegenereringen og bruge batteriet effektivt.