Tjek den nye kamerafunktion på Galaxy Note20 | Note20 Ultra

Lige så meget som premium-designet er blevet ændret, er kameraet på Galaxy Note20 og Note20 Ultra blevet forbedret markant sammenlignet med forgængeren. Galaxy Note20 og Note20 Ultra med avanceret kamera vil du gøre dit hverdagsliv nemmere.

Kameraoverblik for Galaxy Note20 og Note20 Ultra

Kameraerne på Galaxy Note20 and Note20 Ultra gør det muligt at tage professionelle billeder ligesom på et digitalt spejlreflekskamera. Note20 Ultra er udstyret med en mere avanceret laser AF-sensor, der gør det hurtigere og mere nøjagtigt at fokusere på motivet. Med nye funktioner såsom Pro Video-tilstand, kan du optage din vlog som en film i 8K-opløsning eller beskære et billede i en video i et superopløsningsbillede og gemme det som dit dyrebare foto.

Sammenligning af kameraspecifikationer
Note20 Camera Spec

Galaxy Note20

Galaxy Note20 Ultra

Ultrabredt kamera

12 MP, 1,4 µm, F2.2

12 MP, 1,4 µm, F2.2

Bredt kamera

12 MP, 1,8 µm, F1.8

108 MP, 0,8 µm, F1.8

Telefotokamera

64 MP, 0,8 µm, F2.0

12 MP, 1,0 µm, F3.0

Zoom

3xH hybrid optisk zoom,

30x superopløsningszoom

5x optisk zoom, 50x superopløsningszoom

Frontkamera

10 MP, 1,22 ㎛, F2.2

10 MP, 1,22 ㎛, F2.2

Dybde

-

Forbedret med laser AF

Nyd den avancerede funktion til enkeltoptagelse

Avanceret AI giver dig mulighed for at tage de bedste billeder og optage de bedste videoer med én optagelse. Den avancerede funktion til enkeltoptagelse er blevet føjet til Farvevalgsportræt-funktionen for at få personen til at skille sig mere ud, og optagelsestiden forlænges til at tage op til 15 sekunder for at optage maksimalt 14 forskellige typer billeder og videoer.

Sådan bruger du funktionen til enkeltoptagelse

Trin 1. Åbn Kamera-appen. Tryk på TAG ÉT i menuen.
Trin 2. Tryk på udløserknappen, og panorer rundt for at tage dit billede. Kameraet tager automatisk det bedste billede og klip fra enhver scene.
Trin 3. Når du er færdig, skal du trykke på miniaturen Forhåndsvisning. Du vil se optimerede resultater for den scene, du har optaget.

For at se de andre resultater skal du blot trække ikonet opad. Hvis du vil gemme resultaterne individuelt, skal du trykke på Vælg og markere de ønskede elementer og derefter trykke på pil ned-ikonet.

Sådan bruger du Enkeltoptagelse

Tilgængelige effekter med Avanceret enkeltoptagelse

AI optager min. 2 og maks. 14 slags billeder og videoer (10 billeder og 4 videoer) med blot én optagelse. Resultaterne af Avanceret enkeltoptagelse er vist i galleriet. Effekterne fra S20 er stadig tilgængelige, og Farvevalgsportræt og Filter med Mit filter er blevet føjet til funktionen Avanceret enkeltoptagelse.

Bemærk: Resultaterne varierer baseret på optagelsestid og objekt.

Oplev superhøj opløsning

Optag livlige billeder og videoer i høj kvalitet med Galaxy Note20 og Note20 Ultra. Oplev forbedret HDR-tilstand og støjreduktionsteknologi gennem multiframe-sammensætning i høj opløsning.

Tag billeder i høj opløsning

Tag billeder i høj opløsning. Du kan beskære billeder i høj opløsning ved at forstørre det ønskede område og gemme det som en fil i høj opløsning. Du kan nemt vælge opløsningsforholdet fra Hurtig indstilling og tage et billede.

Sådan tager du billeder i høj opløsning

Optag videoer i høj opløsning

Optag videoer i høj opløsning eller professionelle videoer med en maksimal opløsning på 8K. Vælg højopløsningsforholdet fra Hurtig indstilling, og optag en video. Når du er færdig med at optage en 8K-video, kan du afspille videoen i Galleri-appen. Når du trykker på OPTAG-ikonet på et sted, du kan lide, gemmes stedet som et billede i høj opløsning.

Sådan optager du videoer i høj opløsning

Bemærk: Opløsningen kan variere afhængig af modellen.

Hurtig og glidende zoom

Takket være forbedringen af zoomkapaciteten i kameraerne på Galaxy Note20 og Note20 Ultra er det ikke nødvendigt at komme tæt på motivet for at få et klart billede. Forbedret AI giver en bedre zoomkvalitet ved hjælp af multiframe-sammensætningen.

• Galaxy Note20: 30x superopløsningszoom med AI-baseret superopløsning og 3x hybrid optisk zoom
  • Galaxy Note20 Ultra: 50x superopløsningszoom med AI-baseret superopløsning og 5x optisk zoom

Bemærk: Når du optager billeder eller videoer med en høj opløsning eller et højt zoomforhold, er fokus muligvis ikke klart, hvis motivet er tæt på. Optag billeder eller videoer fra en god afstand.

Professionel optagelse med Pro Video-tilstand

Med Pro Video-tilstand, som er en ny funktion på Galaxy Note20 og Note20 Ultra, kan du opleve video i høj kvalitet let og professionel videooptagelse. Pro Video-funktionen giver dig mulighed for at tage forskellige billeder ved at justere zoom og lyd, som om du var professionel.

For at aktivere Pro Video-tilstand skal du trykke på MERE → PRO VIDEO.

Sådan optager du i Pro Video-tilstand

Få flere detaljer om kameraet her.

Bemærk: Skærmbilleder af enheden og menuen kan variere afhængigt af enhedsmodellen og softwareversionen.