Et kig på Under Display-kameraet (UDC) på Galaxy Z Fold4 og Fold5

Det oprindeligt introducerede UDC (Under Display-kamera) med Galaxy Z Fold3 forbliver en unik funktion i Z Fold-mobiltelefonserien. Den blev også inkluderet på hovedskærmen på Galaxy Z Fold4 samt Z Fold5; og ved at holde den skjult under skærmen kan du nyde videoer eller spil uden afbrydelser fra huller eller linser.

Under Display-kameraet på en Galaxy Z Fold5.

Hvad er et UDC (Under Display-kamera)?

Både Galaxy Z Fold4 og Z Fold5 har et Under Display-kamera (UDC), der er skjult under telefonens hovedskærm, og det bruges primært til videopkald og ansigtsgenkendelse til at låse din enhed op. UDC kræver ikke et hul i skærmen, hvilket gør det til en mere medrivende oplevelse at se videoer og spille spil.

En videomøde er i gang på hovedskærmen på en Galaxy Z Fold5.

Bemærk: UDC-kameraet er en praktisk måde at tage selfies på; og hvis du har brug for et lidt klarere billede eller en klarere video, er cover-skærmkameraet et godt alternativ.

Hvordan fungerer et UDC?

Teknologien bag Under Display-kameraet mindsker skærmens pixeltæthed, hvilket muliggør øget lysgennemtrængning. Dette sikrer igen korrekt kamerafunktionalitet.

UDC-mønster som det ses på en lys skærm

Bemærk: På grund af UDC'ets varierende lysgennemtrængelighed i forhold til resten af hovedskærmen kan du midlertidigt observere kameraets krydsmønster på en lys skærm, eller når skærmen er slukket. Når dette forekommer, er det helt normalt.

For at få adgang til Under Display-kameraet, åbnes hovedskærmen, og der trykkes på Kamera app-ikonet. Hvis der ikke vises et live-billede af dig selv på hovedskærmen, skal du trykke på cirkulær pil over Fang ikonet (den store hvide cirkel) på højre side af skærmen.

Visning af Galaxy Z Fold5 Under-Display-kameraskærmen.

UDC-specifikationer

UDC Funktion

Galaxy Z Fold4 og Fold5

Opløsning

4MP

Blænde

F 1,8

Fokus

Fast