Hvordan kan jeg gendanne slettet foto?

Det ville være meget foruroligende, hvis du mister dine dyrebare fotos. Hvis du ved et uheld mister dem, er der en måde at gendanne slettede fotos på følgende måde. Desuden kan du også finde ud af at overføre, gemme og administrere fotos, der indeholder dine minder på forhånd.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Mulighed 1. Brug af Galleri-appen

Tjek din papirkurv

Opbevar slettede billeder og videoer i papirkurven i 30 dage, før de slettes for evigt.

Trin 1. Åbn Galleri-app > tryk på Menu.
Trin 2. Vælg Papirkurv > tryk på Rediger.
Trin 3. Vælg de billeder, du vil gendanne, og tryk på Gendan.

Aktiver papirkurv

For at bruge papirkurven skulle du have tændt papirkurven, før du slettede fotos.

Trin 1. Åbn Galleri-app > tryk på Menu.
Trin 2. Vælg Indstillinger > Vælg papirkurv for at tænde.

Mulighed 2. Brug af Google Fotos-appen

Tjek din papirkurv

Elementer slettes permanent efter 60 dage i papirkurven.

Trin 1. Åbn Google Fotos-appen > tryk på Bibliotek.
Trin 2. Vælg Paprikurv > tryk på Vælg.
Trin 3. Vælg de fotos, du vil gendanne > tryk på Gendan.
Trin 4. Tryk på pop-op for at gendanne elementer.

Tjek din konto

Nogle fotos kan se ud til at være forsvundet, fordi du er på en anden konto.

Tjek din logget ind-konto. Er det den konto, du har sikkerhedskopieret dine fotos til? Hvis ikke, skal du logge ud og derefter logge ind med den korrekte konto.

Mulighed 3. Samsung Cloud

Gallerisynkronisering ved hjælp af Samsung Cloud er for nemheds skyld skiftet til MS OneDrive. Periodiske sikkerhedskopier er påkrævet for at forhindre uønsket tab af data, herunder fotos og videoer. Du kan også finde flere oplysninger om ”Hvordan kan jeg sikkerhedskopiere data på min Galaxy-enhed automatisk?”.

Trin 1. Gå til Galleri > Tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker) > Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Cloud -synkronisering > Forbind din Samsung- og Microsoft-konto, hvis det er nødvendigt.

Trin 3. følg instruktionerne på skærmen, indtil synkroniseringen er startet.

Bemærk: Tilgængelige indstillinger og skærme kan variere afhængigt af den trådløse tjenesteudbyder, softwareversion og enhed.

Hvis du oplever usædvanlig opførsel på Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport gennem ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.