Få mere at vide om funktionerne ved Samsung-uret

Samsung-uret er en funktion, du kan finde på enhver Galaxy-enhed. Appen giver dig oplysninger om tid, vejr og andre nyttige informationer.

Forskellige muligheder i Samsung-uret med app-ikon i midten.

Funktioner i Samsung-uret

• Alarm

”Alarm”-funktionen lader dig oprette adskillige alarmer med forskellige tidspunkter, indstillinger og tilpassede funktioner. Der er forindstillede alarmer, der hjælper dig med at holde styr på de daglige rutiner, snooze-indstillinger, når du har brug for lidt mere tid til at hvile, en vibrationsfunktion, der giver dig et ekstra bump med din alarm, samt at du kan indstille en alarm til at gentages dagligt eller på bestemte dage i ugen.

”Sengetids”-tilstand er en funktion, som automatisk gør din telefon gråtonet og sætter alle opkald/lyde på lydløse, mens du sover. Der følger også tips med til at hjælpe dig med at bevare sunde sovevaner, så hver nat er en rolig nat.

Hvis du har Bixby aktiveret på din telefon, kan du brug en særlig ”Bixby”-indstillinger, som indeholder sine egne lyde og sit eget tema. Du kan også synkronisere Samsung-ur med din musikafspiller eller med apps som Spotify ™ til at oprette lyde, der gør hver alarm unik.

• Verdensur

Samsung-ur viser automatisk tiden og vejret, der hvor befinder dig, men med ”Verdensur”-funktionen kan du vælge en byg i verden og se tiden og vejret på det sted. Der følger også en Tidszone-transformer med, en indstilling som giver dig mulighed for at se tidsforskellen mellem din nuværende placering og den by, du vælger. Hvis du ønsker en mere interaktiv oplevelse, kan du ændre dine Verdensur-indstillinger fra ”Listevisning” til ”Kortvisning” og få en visuel guide til præcis, hvor hver eneste by i dine verdensurindstillinger er placeret.

• Stopur

Stopuret giver dig en præcis måling af tiden helt ned til sekundet, og der følger en ”Omgangs”-funktion med til at hjælpe dig med at overvåge omgangstider, mens det løber uafbrudt. Du kan sætte på pause, genoptage og endda kopiere omgange, så hver gang du har brug for at overvåge tid, har du altid en registrering.

• Timer

Brug ”Timer”-funktionen, når du ønsker at multitaske, men har brug for at holde styr på tiden. Timeren kører i baggrunden, så du kan fokusere på andre opgaver (fx madlavning, træning eller studier) i et hvilket som helst tidsrum uden at blive distraheret af hele tiden at kigge på dit ur.