Galaxy Buds virker ikke i strømbesparende tilstand

Du har muligvis bemærket, at når du tænder for en strømbesparende tilstand på din Galaxy S10, stopper lyden fra dine Galaxy Buds. Dette sker, hvis det musik- eller lydprogram, der bruges, er indstillet som en "Sovende app". Sovende apps stopper med at køre, når baggrundsdata er begrænset i enhver strømbesparende tilstand.

Hvis du vil fjerne musik- og lydprogrammer fra listen over sovende apps, skal du følge nedenstående trin:

1 Åbn "Indstillinger" og tryk på "Enhedspleje".
Tryk på Enhedspleje
2 Vælg "Batteri".
Vælg batteri
3

Tryk på ikonet flere valgmuligheder og vælg "Indstillinger".

Tryk på ikonet flere valgmuligheder og vælg Indstillinger.
4 Vælg "Sovende apps".
Vælg Sovende apps
5 Tryk på skraldespandsikonet øverst til højre.
Tryk på skraldespandsikonet
6 Vælg de apps, du vil fjerne fra "Sovende apps".

De apps, du fjerner, er dem, der vil fortsætte med at fungere, når du aktiverer en strømbesparende tilstand.

Vælg de apps, du vil fjerne
7 Tryk på "Fjern".

Du kan også tilføje programmer, du ønsker at lukke, når du aktiverer en strømbesparende tilstand ved at trykke på "Tilføj" og vælge de apps, du vil medtage på listen. Når først de ønskede apps er blevet valgt, skal du trykke på "Tilføj" for at gemme dem på listen.

Tryk på Tilføj, og vælg de apps, der skal medtages på listen