Sådan indsættes et USIM-kort i Galaxy Z Flip5 og Z Fold5

Et USIM-kort indeholder abonnentoplysninger og forbinder din enhed til et mobilnetværk. I tilfælde, hvor USIM-kortet skal installeres eller fjernes, f.eks. ved konfiguration af en ny mobilenhed, er det vigtigt at gøre det korrekt for at undgå at beskadige SIM-kortbakken. Se følgende instruktioner om, hvordan du indsætter et USIM-kort i din Galaxy Z Flip5 eller Z Fold5.

Galaxy Z-serie enhed og USIM-kort

Bemærk: Hvis USIM-kortet indsættes bagvendt i din Galaxy Z-serie-enhed, eller hvis SIM-kortbakken tvinges ind i telefonen, når den ikke er korrekt placeret, kan bakken bøje eller gå i stykker.

For at indsætte et USIM-kort korrekt i din Galaxy Z Fold5-enhed, skal du følge disse trin:

Bemærk: Galaxy Z Fold5 skal placeres på en plan overflade med skærmen nedad og kameraets side opad.

Galaxy Z Fold5-telefon skal være placeret med forsiden nedad med en pil, der angiver, hvor man skal indsætte udløserværktøjet. Galaxy Z Fold5-telefon skal være placeret med forsiden nedad med en pil, der angiver, hvor man skal indsætte udløserværktøjet.

Trin 1. Indsæt og hold udløserværktøjet fast nede i hullet i SIM-kortbakken.

Fjernelse af SIM-kortbakke fra Galaxy Z Fold5. Fjernelse af SIM-kortbakke fra Galaxy Z Fold5.

Trin 2. Fjern SIM-kortbakken, når den popper ud af telefonen.

Korrekt placering af USIM-kort i SIM-kortbakken. Korrekt placering af USIM-kort i SIM-kortbakken.

Trin 3. Placer USIM (Nano-SIM) kortet i SIM-kortbakken med metalchippen vendt nedad. Sørg for, at kortet er præcist justeret med bakkens form, og at kortet er i niveau med bakken.

Sådan sættes SIM-kortbakken tilbage i Galaxy Z Fold5. Sådan sættes SIM-kortbakken tilbage i Galaxy Z Fold5.

Trin 4. Indsæt og tryk SIM-kortbakken helt ind i SIM-kortsporet på din enhed.

For at installere et USIM-kort korrekt i din Galaxy Z Flip5, skal du følge disse trin:

Bemærk: Galaxy Z Flip5 skal være fuldt åben under denne proces.

Galaxy Z Flip5-telefonen er fuldt åben med en pil, der angiver, hvor man skal indsætte udløserværktøjet. Galaxy Z Flip5-telefonen er fuldt åben med en pil, der angiver, hvor man skal indsætte udløserværktøjet.

Trin 1. Indsæt og tryk udløserværktøjet fast nede i hullet i SIM-kortbakken.

Sådan fjernes SIM-kortbakken fra Galaxy Z Flip5. Sådan fjernes SIM-kortbakken fra Galaxy Z Flip5.

Trin 2. Fjern SIM-kortbakken, når den popper ud af telefonen.

Korrekt placering af USIM-kort i SIM-kortbakken. Korrekt placering af USIM-kort i SIM-kortbakken.

Trin 3. Placer USIM (Nano-SIM) kortet i SIM-kortbakken med metalchippen vendt nedad. Sørg for, at kortet er præcist justeret med bakkens form, og at kortet er i niveau med bakken.

Sæt SIM-kortbakken tilbage i Galaxy Z Flip5. Sæt SIM-kortbakken tilbage i Galaxy Z Flip5.

Trin 4. Indsæt og tryk SIM-kortbakken helt ind i SIM-kortsporet på din enhed.