Sådan installeres og aktiveres SIM-kortet på Galaxy S22-serien

Lær hvordan man installerer SIM-kortet på Galaxy S22-serien. Desuden, hvis dit SIM-kort ikke blev aktiveret under den indledende opsætning, kan du lære, hvordan du aktiverer det via SIM-korthåndtering.

Sådan installeres og aktiveres SIM-kortet på Galaxy S22-serien Sådan installeres og aktiveres SIM-kortet på Galaxy S22-serien

Lad os først se nærmere på bunden af S22-enhederne

S22 Ultra

1.      S Pen / 2. Højttaler / 3. USB-C / 4. Mikrofon / 5. SIM-kort

S22 / S22+

1.      SIM kort / 2. Mikrofon / 3. USB-C / 4. Højttaler

SIM-kortet er i nærheden af mikrofonen, så du må ikke forveksle dem

Indsæt udkasterstiften vinkelret på bakkens hul

Træk bakken ud

Placer SIM-kortet med de guldfarvede kontakter opad

Hvis din S22-enhed er dual SIM, vend bakken om og anbring det andet SIM-kort nedenunder

Sæt bakken tilbage i åbningen

Hvis SIM-kortet ikke sidder godt fast i bakken, kan det flytte sig eller falde ud

Sørg for, at bakken er tør, før den sættes tilbage i din enhed

Sæt bakken helt ind for at forhindre væske i at trænge ind i din enhed

Hvis SIM-kortet ikke blev aktiveret under den indledende opsætning, skal du bruge SIM-korthåndtering

Indstillinger

Tilslutninger

SIM-korthåndtering

Aktiver SIM-kortet

SAMSUNG