Sådan bruger du S Pen med en Galaxy S22 Ultra og kontrollerer dens kompatibilitet

Galaxy S22 Ultra er den første, der har en S Pen indbygget, så du nemt kan tage den med og bruge den, når du vil. Du kan bruge den integrerede S Pen på en række sjove måder for at maksimere din noteoplevelse. Se vores guide nedenfor for at lære om den nye indbyggede S Pen på Galaxy S22 Ultra.

Før du prøver nedenstående anbefalinger, skal du sørge for at tjekke, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Følg disse trin for at opdatere din mobilenheds software:

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Den første indbyggede S Pen i S-serien

Galaxy S22 Ultra er det første produkt i S-serien med en indbygget S Pen. Du kan bruge den til at tegne og skrive ideer ned, udføre luftgestikulationer, åbne en ny note direkte på skærmen eller skifte mellem andre S Pen-kompatible enheder på farten. Du kan også bruge S Pen til tekst-funktionen til at konvertere din håndskrift til tekst, mens du skriver på skærmen.

s22 indbygget s pen

Bemærk:

• S Pen fra Galaxy S22 Ultra kan ikke indsættes i den tidligere Galaxy Note-serie.
  • Designkonceptet for S Pen er blevet ændret til mat for en mere jævn skrivning og en blødere fornemmelse, hvilket giver et stabilt greb, selv efter at have brugt den i længere tid sammenlignet med S Pen fra den tidligere Galaxy Note-serie.
  • På grund af det matte design kan der opstå en lidt ubehagelig følelse, når du fjerner eller sætter pennen i telefonen, men dette er ikke et problem med enheden, så du kan trygt bruge den. Hvis der er et fremmedlegeme på den, skal du tørre det af med en blød klud.

S Pen skal oplades, før du kan fjernstyre apps ved at bruge S Pen-knappen. Når du indsætter S Pen i åbningen, begynder opladningen. Hvis funktionen til luftgestikulationer er deaktiveret, oplades S Pen kun, når enheden oplades.

s22 s pen opladning

Selvom det allerede er muligt at indstille timeren og tage billeder med din enhed placeret på afstand, kan du nu også tage billeder bekvemt ved blot at trykke på S Pen-knappen. Følg trinene nedenfor for at tage et billede med S Pen.

s22 s pen tag billede trin 1 s22 s pen tag billede trin 1

Trin 1. Åbn Indstillinger, og tryk på Avancerede funktioner.

s22 s pen tag billede trin 2 s22 s pen tag billede trin 2

Trin 2. Tryk på S Pen.

s22 s pen tag billede trin 3 s22 s pen tag billede trin 3

Trin 3. Tryk på Lufthandlinger, og tryk derefter på kontakten for at aktivere funktionen.

s22 s pen tag billede trin 4 s22 s pen tag billede trin 4

Trin 4. Start Kamera-appen.

s22 s pen tag billede trin 5 s22 s pen tag billede trin 5

Trin 5. Tryk én gang på S Pen-knappen for at tage et billede.

• Tryk på S Pen-knappen og hold den nede for at tage en række billeder.
  • For at ændre optagetilstanden skal du flytte S Pen til venstre eller højre, mens du trykker på og holder S Pen-knappen nede.
  • Tryk to gange på S Pen-knappen for at skifte mellem kameraer.

Du kan fjernstyre apps ved at bruge S Pen, der er forbundet til din enhed via Bluetooth Low Energy (BLE).

For eksempel kan du hurtigt starte apps, såsom Kamera-appen, ved at trykke på og holde S Pen-knappen nede. Mens du bruger kamera-appen, kan du også tage et billede ved at trykke én gang på knappen. Mens du spiller musik, kan du skrue op for lydstyrken, hvis du løfter S Pen op, mens du trykker og holder S Pen-knappen nede, og på samme måde kan du skrue ned for lydstyrken, hvis du sænker den.

Bemærk:

• S Pen skal oplades, før du kan bruge luftgestikulationer.
  • Når du afmonterer S Pen fra åbningen, vises ikonet for luftgestikulationer på statuslinjen. Hvis S Pen er afladet eller langt fra enheden, eller hvis der er forhindringer, eller der er ekstern interferens mellem S Pen og enheden, vil S Pen blive afbrudt fra enheden, og ikonet bliver gråt. For at bruge luftgestikulationer igen, skal du forbinde S Pen med enheden ved at genindsætte S Pen i åbningen.

Du kan indstille en app eller en funktion til at starte, og derefter kan du ændre, hvad du vil bruge med S Pen-funktionen. Følg nedenstående trin for at konfigurere appen eller den funktion, du vil ændre.

s22 s pen skift apps trin 1 s22 s pen skift apps trin 1

Trin 1. Åbn Indstillinger, og tryk på Avancerede funktioner.

s22 s pen skift apps trin 2 s22 s pen skift apps trin 2

Trin 2. Tryk på S Pen.

s22 s pen skift apps trin 3 s22 s pen skift apps trin 3

Trin 3. Tryk på Lufthandlinger.

s22 s pen skift apps trin 4 s22 s pen skift apps trin 4

Trin 4. Tryk på Hold nede på penneknap for at.

s22 s pen skift apps trin 5 s22 s pen skift apps trin 5

Trin 5. Vælg den app eller den funktion, du vil ændre. Du kan starte appen ved at holde S Pen-knappen nede.

Hvis din S Pen har forbindelsesproblemer, eller din S Pen ofte afbrydes, skal du nulstille din S Pen og tilslutte den igen. Indsæt din S Pen i holderen. Åbn derefter skærmen med Luftgestikulationer og tryk på Flere indstillinger (tre lodrette prikker) > Nulstil S Pen.

Bemærk:

• Du kan kun tilslutte Samsung-godkendte S Pens, der understøtter Bluetooth Low Energy (BLE).
  • Fjern ikke din S Pen fra enheden, når den tilsluttes. Hvis du gør det, afbrydes processen.

Når du bruger din S Pen fra Galaxy S22 Ultra med en anden enhed:

• S Pen er designet specifikt til Galaxy S22 Ultra og kan bruges i skrivetilstand på modeller med Wacom-panel. Fordi den ikke er kompatibel til at blive parret med andre modeller, kan funktionen til luftgestikulationer være begrænset.

Når du bruger din S Pen fra en anden enhed med Galaxy S22 Ultra:

• S Pen fra Galaxy Note-serien: Kun skrivefunktionen er tilgængelig.
  • S Pen fra Galaxy Tab: Kun skrivefunktionen er tilgængelig.
  • S Pen fra Galaxy Z Fold3: Ikke tilgængelig.
  • S Pen Pro: Skrive- og luftgestikulationsfunktionerne er tilgængelige. (Kun når du skifter til S Pen-tilstand, ikke Z Fold-tilstand)

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuer kan variere afhængigt af enhedsmodel og softwareversion.

Sådan bruger du Samsung Members-appen

Hvis du oplever problemer med din Samsung-mobil, -tablet eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen. Få mere at vide om at sende en fejlrapport.